HomeCINEMAO ANT1 στηρίζει την Νάντια Μπουλέ.. Γιατί? Έβαλε τα κλάματα?

O ANT1 στηρίζει την Νάντια Μπουλέ.. Γιατί? Έβαλε τα κλάματα?

Δηλαδή τι περίμενε ακριβώς? Να κάνει τρελά νούμερα από την πρώτη κιόλας μέρα?

Δεν είναι δα και καμία πρωτότυθπη εκπομπή για να πει κανείς ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον.. Όπως και να έχει ο θείος Λάτσιος φρόντισε να της αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό δημοσιεύοντας την παρακάτω ανακοίνωση :"Δυναμική είσοδο στην πρωινή ζώνη έκαναν η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας. Είπαν «Elatte» στους τηλεθεατές κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία!

 

Η νέα πρωινή πρόταση του ΑΝΤ1 γι’ αυτό το καλοκαίρι είχε τεράστια απήχηση στις δύο πρώτες προβολές της. Συγκεκριμένα, το «Elatte» ξεπέρασε τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές στο κοινό 15-44 ετών με μερίδιο 19,6%. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόδοση έπαιξαν οι νεαροί τηλεθεατές 15-24 ετών (μερίδιο 22,3%) και οι γυναίκες. Το «Elatte» σημείωσε ποσοστό 24,9% στις γυναίκες 15-44 ετών, ενώ ξεπέρασε το 33% στις νεαρές γυναίκες 15-24 ετών. Μάλιστα, σε επίπεδο πεντάλεπτου η εκπομπή έφτασε χτες το 29,4% στις γυναίκες15-44 και το 36,9% στις γυναίκες 15-24.

 

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το «Elatte» ήταν πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44 με διαφορά σχεδόν 6 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ η διαφορά του έφτασε στις 9,7 μονάδες στις γυναίκες 15-44.

 

Για όλο το καλοκαίρι, η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας θα μας κρατούν σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, θα μας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια, καθημερινά 7:00 με 11:00 στον ΑΝΤ1. «Elatte κι εσείς!».

Διαβαστε επισης

loading...