HomeMUSIC-OLDΓιώργος Λιάγκας: Δεύτερη, αλλά τελευταία χρονιά στο πρωινό

Γιώργος Λιάγκας: Δεύτερη, αλλά τελευταία χρονιά στο πρωινό

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν συμφωνήσει προφορικά με το Mega για να συνεχίσουν την πρωινή τους εκπομπή και του χρόνου, ωστόσο

αυτό που έχουν ήδη συζητήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού, είναι πως θέλουν αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία τους στην πρωινή ζώνη προκειμένου να μην ταυτιστούν οι πορείες τους στην συνείδηση του κόσμου.

«Με τη Φαίη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με το κανάλι μας να συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά. Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες», σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής και εξήγησε:

« Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο εφ’ όρου ζωής. Όχι ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα ο ένας με τον άλλο – μια χαρά είμαστε. Απλώς, θέλουμε να χωρίσουμε κάποια στιγμή τα τηλεοπτικά μας «τσανάκια» και αυτό είπαμε και στο κανάλι: η δεύτερη να είναι η τελευταία μας χρονιά στο πρωινό».

Διαβαστε επισης

loading...