HomeAthensbarsTVΚατερίνα Ζαρίφη: Θα τη δούμε στο «Λάρισα Εμπιστευτικό»!

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα τη δούμε στο «Λάρισα Εμπιστευτικό»!

Ως όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε η Κατερίνα Ζαρίφη τη συμμετοχή της στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε για την αγάπη της για την ηθοποιία και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Τώρα, αν σου πω ότι ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα, θα γίνω κομματάκι γραφικούλα, αλλά έτσι ακριβώς είναι… Από παιδί ήμουν αυτό το κλασικό σουργελάκι, που κρύβει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια, που διασκεδάζει τα σόγια με σκετς, τραγούδι κλπ .Αλλά το ότι θα χτύπαγε το τηλέφωνό μου από τον Στράτο Μαρκίδη για να παίξω στο «Λάρισα Εμπιστευτικό» ξεπέρασε και την δική μου φαντασία! Ότι θα μου έστελναν σενάριο με ρόλο! Και πραγματικά τον ευχαριστώ γι’ αυτήν την εμπειρία», ανέφερε για τη συμμετοχή της στην ταινία και προσέθεσε για το αν θα τη δούμε και στο θεατρικό σανίδι:

«Κι αυτό το μάθατε; Και εκεί συζητάμε κάτι, που είναι τόσο ωραίο κι αν γίνει, θα με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη. Αλλά, ούτως ή άλλως, θα το μάθετε πρώτοι». Φυσικά, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε και στο αν θα τη δούμε φέτος στην τηλεόραση:

«Βάσει των τωρινών δεδομένων νομίζω πως ναι! Αλλά επειδή η ελληνική τηλεόραση έχει γίνει σαν τον καιρό της Αθήνας – ηλιοφάνεια και μπόρα μέσα σε δευτερόλεπτα – όλα μπορεί να ανατραπούν. Θα σου πω, λοιπόν, ότι θα κάνω τηλεόραση 5 λεπτά πριν βάλω “ψείρα” και βγω στο πλατό. Και πίστεψέ με, όχι από επιλογή δική μου!».

Διαβαστε επισης

loading...