HomeSHOWBIZΚόντρα Νίνο-Βαρδή: Η συνέχεια…

Κόντρα Νίνο-Βαρδή: Η συνέχεια…

Μετά την απάντηση του Νίνο στην προσβλητική κατά τον ίδιο δήλωση του Αντώνη Βαρδή, ο γνωστός τραγουδοποιός έδωσε την δική του ερμηνεία μέσα από την εκπομπή «Summer Live»:

«Γιατί πληγώθηκε τόσο πολύ; Δεν είπα κάτι άσχημο για τον Νίνο. Απλά είπα ότι είναι κρίμα τα νέα παιδιά να έχουν ως πρότυπο αυτούς τους τραγουδιστές σαν τραγουδιστές, και όχι σε σχέση με το τι έχει κάνει ο Νίνο στη ζωή του ή τι έχει κάνει η Τάμτα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν θα ήθελα να στενοχωρήσω αυτά τα δύο παιδιά, που τα ξέρω κιόλας. Απλά έχω στενοχωρηθεί γιατί πάντα τα νέα παιδιά έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν σαν τον Καζαντζίδη ή σαν τον Νταλάρα ή σαν την Αλεξίου. Τέτοια ονόματα χρησιμοποιούσαν και ξαφνικά έχουν επηρεαστεί πολύ από το ραδιόφωνο που παίζει πιο πολύ νέους καλλιτέχνες»,σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Βαρδής και προσέθεσε:

«Μπορεί ο Νίνο, επειδή είναι στον χώρο οκτώ χρόνια, να αισθάνεται ότι είναι καταξιωμένος και ότι είναι μέσα στα πράγματα, για μένα όμως δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα, εγώ δεν αισθάνομαι ότι ο γιος μου, ο Γιάννης, που έχει πουλήσει δεκαπλάσιες χιλιάδες από τον Νίνο ή την Τάμτα, είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα».

Διαβαστε επισης

loading...