HomeSHOWBIZΑποστόλης Τότσικας: «Νομίζω θα γίνω καλός μπαμπάς!»

Αποστόλης Τότσικας: «Νομίζω θα γίνω καλός μπαμπάς!»

 Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε συνέντευξη στο ένθετο «Radar!» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» και μίλησε για το μέλλον,

για το πώς έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τους λόγους που δεν θεωρεί τον εαυτό του σνομπ και «καβαλημένο καλάμι».

Φέτος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της καινούριας σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι», την καινούρια σεζόν. Αν και συνήθως στους ρόλους του έως τώρα υποδυόταν τον «ζεν πρεμιέ», φέτος θα υποδυθεί έναν πατέρα σε νεαρή ηλικία: «Δεν μου άρεσαν ποτέ οι “ετικέτες” τύπου “ζεν πρεμιέ”. Ηθοποιός είμαι και παίζω τους ρόλους που μου εμπιστεύονται» δήλωσε. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως θα μπορούσε ο ίδιος στην πραγματικότητα να είχε ένα παιδί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται: «Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, τα παιδιά τα λατρεύω. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός τους, το καθαρό βλέμμα τους. Νομίζω ότι θα γίνω ένας καλός μπαμπάς όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε.

 Για τη σχέση του με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, ανέφερε: «Στα περιοδικά υπάρχω για να προωθώ δουλειές μου και όχι για να “θορυβώ” μέσα από την προσωπική μου ζωή. Θέλω να με ξέρουν μονάχα για τους ρόλου που παίζω, όχι για τους έρωτές μου. Την προσωπική μου ζωή την κρατώ για μένα και τη σύντροφό μου». Αν και πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς απόμακρο, ο ίδιος παραδέχτηκε πως όταν τον σταματά ο κόσμος στον δρόμο για να του μιλήσει είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα: « Είμαι απλώς στον κόσμο μου, είμαι αφηρημένος και αυτό με κάνει να μοιάζω έτσι. Δεν είμαι όμως- και γιατί να ήμουν; Μια δουλειά κάνω, όπως τόσοι άλλοι, που απλώς έχει δημοσιότητα. Δηλαδή να χάσω το μέτρο επειδή είμαι ηθοποιός ή επειδή έκανα κάποια εξώφυλλα;» τόνισε και συμπλήρωσε πως δεν έχει «καβαλήσει το καλάμι», εξαιτίας της επιτυχίας που έχει δεχτεί: «Πατάω πολύ γερά στα πόδια μου γιατί με αφορά μόνο η ουσία και όχι οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να ανεβάζω τον πήχη ψηλότερα κι έχω δουλειά μπροστά μου. Μακριά από μένα τα καλάμια!».

 

Διαβαστε επισης

loading...