HomeSHOWBIZΤο ATHENSBARS βγήκε και πήγε στην πρεμιέρα των Λούκα Γιώρκα – Νικηφόροu...

Το ATHENSBARS βγήκε και πήγε στην πρεμιέρα των Λούκα Γιώρκα – Νικηφόροu – Θεοχάρη Ιωαννίδη

To ATHENSBARS ήταν στο Messiah stage το βράδυ της Πέμπτης και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες  πρωινές ώρες μαζί με τους τρείς νεαρoύς τραγουδιστές να ερμηνεύουν ξένες και ελληνικές επιτυχίες.Δειτε φωτογραφίες.

Πέμπτη βράδυ στο Κολωνάκι και μετά από ένα πρώτο ποτό στα γνωστά στέκια της οδού Πλουτάρχου κατευθυνθήκαμε προς την Καρνεάδου στο Messiah stage που φέτος το χειμώνα φιλοξενεί τρία φρέσκα αγόρια τον Λούκα Γιώρκα, τον Νικηφόρο και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Δώδεκα και κάτι και καθώς κατεβαίναμε τις σκάλες του πολυσύχναστου club αντικρίσαμε τον κόσμο να έχει ήδη  μαζευτεί και να περιμένει με ανυπομονησία την εμφάνιση των αγοριών. Η αναμονή δεν ήταν μεγάλη και μετά από λίγα λεπτά Λούκας, Νικηφόρος και  Θεοχάρης ανέβηκαν κυριολεκτικά τρέχοντας στη σκηνή και ξεκίνησαν το πρόγραμμα με υποστήριξη το θερμό χειροκρότημα όλων μας. Με τρέντι λουκ που αναδείκνυαν τα καλογυμνασμένα σώματα τους  και με ποπ και ροκ διάθεση ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.  Ανάμεσα στους θαμώνες  ήταν θαυμαστές των παιδιών, φίλοι και γνωστοί τους αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του . Κάπως έτσι πέρασε η ώρα και  παρόλο που το ρολόι μας  έδειχνε τέσσερις εμείς συνεχίζαμε να διασκεδάζουμε με διάσημες λαϊκές επιτυχίες.  

Αν λοιπόν ο δρόμος σας είναι κάπου στο κέντρο της Αθήνας και η διάθεσή σας λαχταρά κάτι χαλαρό, νεανικό  με ροκ διάθεση, η καλύτερη επιλογή είναι το Messiah stage. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και είμαστε σίγουροι ότι  η  παρέα των τριών θα σας απογειώσει. Ραντεβού, λοιπόν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο Κολωνάκι!

Διαβαστε επισης

loading...