HomeMUSIC-OLDΖακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα + Κύριος Κ. στο Club του Σταυρού του...

Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα + Κύριος Κ. στο Club του Σταυρού του Νότου.

Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα + Κύριος Κ. στον Σταυρό του Νότου Club την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Μια φαεινή ιδέα ήρθε και κάθισε πάνω απ’ το κεφάλι του Ζακ Στεφάνου, όπως οι ιδέες πάνω απ’ τα καρτούν, ανάβοντας τη λάμπα, για ένα γεμάτο ηλεκτρικό μουσικό τρίωρο με αρχή μέση και τέλος.

Κατά την ενασχόληση με την τροφοδότηση ρεύματος της ιδέας του, άκουσε τον κύριο Κ. απ’ το σπίτι του, να φωνάζει «Κλείστε το Γενικό! Όλα είναι μέχρι να πέσει το ρεύμα…» και άλλες ανεκδιήγητες ιστορίες και λίγο πριν τρομοκρατηθεί θυμήθηκε τον απλήρωτο λογαριασμό του χαρατσιού της ΔΕΗ του Γιάννη Βενιαμίν!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου λοιπόν, στον Σταυρό του Νότου, την αρχή θα κάνει, στις 20:30, ο Γιάννης μαζί με τους «δε μπαντ» προδίδοντας μερικά τραγούδια του πρώτου τους άλμπουμ λίγο πριν αυτό κυκλοφορήσει.

Kάπου στη μέση, γύρω στις 21:00 και κάτι, θα αναλάβει ο κος Κ. και η μπάντα του, με τραγούδια από το «Εδώ Είναι Το Σπίτι Μου» αλλά και με τα παλαιότερα «Μπαμ» & «Κορίτσι του Μήνα»

Kαι γύρω στις 22:00 -δέκα ΚΑΙ-, τη σκυτάλη θα πάρουν ο Ζακ Στεφάνου και η «μΠΑΝΤΑ ΚΟΑΛΑ» οι οποίοι με εφόδιο τα 2 άλμπουμ του Ζακ «Στο διάστημα δραπέτες» & «Ένας όμορφος κόσμος» αλλά και το πρόσφατο κοινό τους βήμα, “Koalaboration” -που κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική τους- θα κάνουν, μεταξύ άλλων, τον δυναμικό επίλογο. Στις 23.30 ακριβώς, ο Ζακ αναμένεται να υποκύψει στις φωνές του Κ. για να κλείσει ο Γενικός ώστε να σβήσει και η λάμπα της αφίσας, σηματοδοτώντας, όχι το τέλος του κόσμου αλλά τα τελευταία δρομολόγια του μετρό, Για εκείνους που θα προτιμήσουν τελικά τη συγκοινωνία…

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, Σταυρός του Νότου (20.30 – 23.30)

(το live ξεκινάει αυστηρά 20.30 και τελειώνει 23.30 για να μπορούμε όλοι να γυρίσουμε στα σπίτια μας με τα ΜΜΜ.

 

Εμφάνιση: Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 10,00 € με ποτό

 

Σταυρός του Nότου

Φραντζή & Θαρύπου 35

Νέος Κόσμος

Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975

Διαβαστε επισης

loading...