HomeSHOWBIZEurovision 2012: Ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος???

Eurovision 2012: Ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος???

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ελεοβώρας Μελέτη, η κρατική τηλεόραση είχε επικοινωνήσει με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες και τους είχε ζητήσει να αναλάβουν τα έξοδα της φετινής μας συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Τελικά η Universal ήταν εκείνη που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το κόστος όποτε το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει θα προέρχεται απο αυτήν την εταιρεία.

 

O Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Going Through, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Ηλίας Βρεττός, οι Professional Sinnerz, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μαλού, οι Μέλισσες, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Κατερίνα Στικούδη είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που ανήκουν στη συγκεκριμένη δισκογραφική. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αν και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της εταιρείας, δεν πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό -άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα συμμετείχε στον διαγωνισμό μόνο αν του γινόταν απευθείας ανάθεση.

 Επικρατέστεροι θεωρούνται ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Μαλού, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι Professional Sinnerz.

 

Διαβαστε επισης

loading...