HomeMUSIC-OLDGreek Idol: Μια αποτυχημένη επιτροπή (στην αρχή), 15 «τραγουδιστές», ο Κωστόπουλος,...

Greek Idol: Μια αποτυχημένη επιτροπή (στην αρχή), 15 «τραγουδιστές», ο Κωστόπουλος, η επανεμφάνιση της Ρούλας… και μια τσόντα…. όλα μαζί, η συνταγή της επιτυχίας. Τυχαίο ? δεν νομίζω!!!

Όταν οι γερμανοί του alpha,

ξεκινούσαν το Greek Idol με την συμμετοχή του Νίκου Καρβέλα στην επιτροπή, ήταν σίγουροι για την επιτυχία του Show. Την συνέχεια όλοι, λίγο-πολύ, την ξέρετε. Ο Καρβέλας, έφριξε με τις υπόλοιπες  επιλογές της παραγωγής και την έκανε με ελαφρά…

Προσωπικό στοίχημα, πλέον για την Κορομηλα, όπου επιλογή της ήταν και ο μουσικοσυνθέτης,  ήταν η επιτυχία του μουσικού ριάλιτι με οποιοδήποτε κόστος…

Ένα από αυτά ήταν και η επιλογή της να μπει μπροστά από τις κάμερες, και αν θυμηθούμε την τελευταία της φορά στο πρωινό του STAR,  μάλλον ήταν δύσκολη απόφαση.  Η ίδια όμως τα καταφέρνει αφού κάνει το «μπαμ» στις μετρήσεις της AGB, αν και σε αυτό βοήθησε τόσο η τόνωση της αδιάφορης κριτικής επιτροπής, με την προσθήκη του «ατίθασου» Πέτρου Κωστόπουλου, όσο και με τις «τραγικές» επιλογές των ρούχων της στο πρώτο live. 

Ακολούθησαν οι κόντρες στα τηλεοπτικά παράθυρα για το αν ήταν ή δεν ήταν καλή η Κορομηλά στην παρουσίαση, για τα ρούχα της, για την στυλίστρια, για τον Κωστόπουλο και για άλλα, χωρίς βέβαια να ασχοληθεί κανένας με τους πρωταγωνιστές, που θεωρητικά ήταν οι τραγουδιστές.

 

Η ώρα όμως αυτή ήρθε. Μόλις το σίριαλ «η ζωή της άλλης» μετακομίζει και αρχίζει το Μουντιάλ, τα νούμερα έπεσαν. Οι κόντρες Καπετανίδη (σε ρόλο σάκου του μποξ) και Κωστόπουλου, δεν φέρνουν τα αναμενόμενα νούμερα!

Και εντελώς ξαφνικά, από το πουθενά «διαρρέει» η πληροφορία ότι ο νέος παίχτης, Νίκος Τασιοπουλος, χαμογελάει και δείχνει τα «τρυφερά» του προσκαλώντας υποψήφιους τρυφερολόγους, ανεξαρτήτου φύλου,  να του τα εξερευνήσουν ( ή ότι άλλο θέλουν) .

Τυχαίο ? δεν νομίζω, ειδικά αν σκεφτείς ότι το βίντεο γυρίστηκε το 2008, κρατήστε το 8, όσοι το είδαν κάνουν 8αρια, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε ήδη 8 φορές ότι πρωταγωνιστεί σε αυτό το βιντεάκι.  Αν συμπεριλάβουμε και τον ενδέκατο (11) κανόνα προώθησης καριέρας (τους άλλους 10 θα τους αναλύσουμε άλλη φορά), όλα μαζί μας κάνουν 11888!!!!  

Διαβαστε επισης

loading...