HomeSHOWBIZΟ Μιθριδάτης εφ' όλης της ύλης στον Π. Κωστόπουλο

Ο Μιθριδάτης εφ’ όλης της ύλης στον Π. Κωστόπουλο

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν χθες ο Μιθριδάτης. Το τρελό "Ημιζ" έβγαλε τα σώψυχά του για τις γυναίκες ενώ έκανε και την αυτοκριτική του γιατί δεν τον αντέχουν…

"Εγώ δεν πιστεύω αυτά που λένε οι γυναίκες ότι τον θέλουν να έχει χιούμορ. Ως επί το πλείστον τους άντρες με χιούμορ τους θέλουν φιλαράκια για την παρέα", είπε φανερά συνειδητοποιημένος.

Εκείνο που ξάφνιασε και τον παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η επιθυμία του τραγουδιστή να δεσμευτεί… επίσημα!

"Θα παντρευόμουνα. Νομίζω σε σοκάρει αλλά έχω φτάσει σε μια ηλικία. Κλείνω τα 37, μη με βλέπεις έτσι τεκνό", είπε με μια δόση χιούμορ.

Ο Μιθριδάτης, ένας πλακατζής χωρίς τέλος, αποκάλυψε και τα ελαττώματα του που… απομακρύνουν τις γυναίκες. "Οι γυναίκες δεν αντέχουν πολύ μαζί μου. Μετά από κάποιο διάστημα είναι ανυπόφορος. Είμαι γκρινιάρης, είμαι παραπονιάρης. Είμαι μια περίεργη φυσιογνωμία. Μπορεί να είμαι ανατολίτης και από την άλλη να είμαι πολύ ανοιχτός σε προτάσεις. Δεν θέλω πολλές ελευθερίες και τέτοια. Μου αρέσει η μπάλα. Εγώ είμαι ο πρώτος που βάζω την μπάλα στο ποδαράκι μου. Αν εγώ κερατώσω βρε αδερφέ μπορεί και η κοπέλα μου να με κερατώσει, αρκεί να μην το μάθω", συμπλήρωσε.

Διαβαστε επισης

loading...