HomeSHOWBIZ''Τον Ρέμο τον θες για να τον βλέπεις πάνω στην πίστα και...

”Τον Ρέμο τον θες για να τον βλέπεις πάνω στην πίστα και να φαντασιώνεσαι” Ποια παρουσιάστρια το δήλωσε αυτό?

 

Fan του Αντώνη Σρόιτερ και όχι μόνο δηλώνει η Φαίη Σκορδά, η οποία έχει εκδηλώσει το θαυμασμό της στο πρόσωπό του ουκ ολίγες φορές από τον αέρα του πρωινού.

 

 

Αφορμή για να εκφράσει για μια ακόμα φορά το θαυμασμό της στον παρουσιαστή ήταν ένα ρεπορτάζ του STARμε τον Α. Σρόιτερ να διασκεδάζει στον Α. Ρέμο.

 

 

«Τι έγινε τελικά ρε Σάσα με την Ε. Σπανού;», ρώτησε ο Γ. Λιάγκας για να του πει η ρεπόρτερ ότι ακούγεται πως η τραγουδίστρια έφυγε πρώτη από τη σχέση.

 

Κι εκεί ήταν που πετάχτηκε η Φαίη Σκορδά: «Σιγά που έφυγε η Ελισάβετ. Θα βρει καλύτερο από τον Σρόιτερ;», είπε.

 

«Για τη Φαίη δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Σρόιτερ. Είναι ο καλύτερος όλων», είπε ο Γ. Λιάγκας με μια μικρή ζηλίτσα, αλλά η Φαίη εκεί να του γυρίζει ακόμα περισσότερο το μαχαίρι στην πληγή.

 

«Και ο Ρέμος είναι περιζήτητος εργένης», συνέχισε η Φαίη. «Δύο μέρες τώρα που είχαμε απεργία και συνάντησα κάτι φίλες μου, στις γυναικοπαρέες το θέμα είναι ο Ρέμος», είπε.

 

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο εργένηδες Αντώνηδες; Μας την εξήγησε και αυτή η Φαίη, που φαίνεται ότι έχει εντρυφήσει στο θέμα.

 

«Τον Ρέμο τον θες για να τον βλέπεις πάνω στην πίστα και να φαντασιώνεσαι. Το Ρέμο είναι ανέφικτο να σκεφτεί μια γυναίκα ότι μπορεί να τον έχει ποτέ δίπλα της. Τον Σρόιτερ τον θεωρείς πιο προσιτό, ότι μπορεί να τον συναντήσεις στο περίπτερο και μετά να προχωρήσετε», είπε.

 

Διαβαστε επισης

loading...