HomeSHOWBIZΤι ενώνει Αλέξανδρο Παρθένη και Κατερίνα Θάνου? Μάθετε εδώ....

Τι ενώνει Αλέξανδρο Παρθένη και Κατερίνα Θάνου? Μάθετε εδώ….

Η είδηση του γάμου τους έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz, μιας και λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τη σχέση τους…..

Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφεραν. 



Ενάμιση περίπου χρόνο μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και το περιοδικό «Down Town» περιγράφει το παρασκήνιο της γνωριμίας του ζευγαριού γυρίζοντας το χρόνο πίσω, την περίοδο που ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε πάρει απόφαση να τρέξει στο μαραθώνιο, μια απόφαση που τον οδήγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.



Εκεί, λοιπόν, πρωτογνωρίστηκαν οι δυο τους. Ο Αλέξανδρος επισκεπτόταν συχνά το προπονητικό κέντρο στο Ελληνικό προκειμένου να προπονηθεί, ενώ εκεί ήταν και η… έδρα της Κατερίνας. Κάπως έτσι άρχισε η ιστορία -αλλά όχι και το love story-, γιατί αρχικά ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα διατηρούσαν μόνο φιλικές σχέσεις. 



Οι δυο τους έτρεχαν συχνά έτρεχαν μαζί στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, αφού για να κάνει κάποιος μαραθώνιο και να τερματίσει χρειάζεται εντατική προπόνηση και διαρκή προσπάθεια -στοιχεία που γνωρίζει πολύ καλά η Κατερίνα. Το πρώτο κοινό στοιχείο, λοιπόν, των δύο ήταν η αγάπη τους για τον αθλητισμό. 



Στην πορεία προφανώς βρέθηκαν κι άλλα που θα τους οδηγήσουν το καλοκαίρι σε γάμο.

Διαβαστε επισης

loading...