HomeSHOWBIZΗ Τζούλια Αλεξανδράτου τα βάζει με το Troktiko για το θέμα Τσιμτσιλή-Θεοδωράκη......

Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα βάζει με το Troktiko για το θέμα Τσιμτσιλή-Θεοδωράκη… για ποιο λόγο? Πού το περίεργο σε αυτά που αναρτήθηκαν?

Σήμερα στο troktiko αναρτήθηκε ένα άρθρο με το εύλογο ερώτημα του για ποιο λόγο δεν έχει γίνει κάποια μήνυση και ενάντια στον κο Θεοδωράκη  από την Τζούλια Αλεξανδράτου από την στιγμή που την αποκάλεσε "πορνοστάρ". Και λέμε εύλογο καθώς δεν είχε δημοσιευτεί κάπου ή τουλάχιστον δεν είχε ακουστεί τόσο μια μήνυση κατά του κου Θεοδωράκη όσο ακούστηκε αυτή κατά της κας Τσιμτσιλή. Παρόλα αυτά το blog της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν άφησε χωρίς απάντηση το συγκεκριμένο άρθρο εξαπολύοντας κατά μέτωπο επίθεση κατά του blog την οποία εμείς δεν συμμεριζόμαστε παρόλα αυτά σας την παραθέτουμε:

 

Αγαπητέ ιδιοκτήτη του blog “trokriko” κ. ΧΧΧΧΧΧΧ , παρ’ ότι κρύβεστε και δεν εμφανίζεστε ποτέ ως ο ιδιοκτήτης για τους πολύ προφανείς λόγους να αποφύγετε μηνύσεις , αγωγές και άλλα πολλά , αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι εσείς είστε…. Και μαζί με εσάς πολλά ……. εντός εισαγωγικών “Δημοσιογράφοι” γιατί στην Ελλάδα σήμερα ο καθένας ότι δηλώνει είναι….

Απλά προς ενημέρωση σας , θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στον κ. Θεοδωράκη και στην κ. Τσιμτσιλή εντός των ημερών, το νομικό επιτελείο της κ. Τζούλιας Αλεξανδράτου θα καταθέσει αγωγή ύψους 600.000€ καθώς θα ζητήσει στην περίπτωση που δεν έχουν να την πληρώσουν την προσωπική τους κράτηση. Το να είσαι δημοσιογράφος δεν σου δίνει αυθαίρετα το δικαίωμα να σπιλώνεις και να θίγεις προσωπικότητες για να πουλήσεις όπως κάνει ο συγκεκριμένος κύριος…

Τα συμπεράσματα δικά σας

 

Διαβαστε επισης

loading...