HomeMUSIC-OLDOι Faithless σταθερή αξία, oι Black Eyed Peas όμως ?

Oι Faithless σταθερή αξία, oι Black Eyed Peas όμως ?

Η χτεσινή μέρα στο Τerra Vibe δε μπορούσε να μην επηρρεαστεί

από τον αγώνα της Ισπανίας με τη Γερμανία για αυτό και η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Κόσμος ήρθε, αλλά αναλογικά πχ με τον Bod Dylan που είχα πάει πάλι για το athensbars.gr, έδειχνε σαφώς λιγότερος παρότι είχε πληθώρα ονομάτων. Οι Faithless ενυπωσίασαν για ακόμη μία φορά παρότι εμφανίστηκαν μόνο για μια ώρα. Είχαν παλμό, ένταση και ανέβασαν πολύ γρήγορα τη διάθεση που ήταν ομολογουμένως πεσμένη πιο πριν… ( να τονιστεί ότι το σημαντικότερο θέαμα μέχρι τότε ήταν οι μαζορέτες γνωστής εταιρίας – χορηγών που ενίοτε έπαιζαν βόλει ). Να σημειωθεί ότι οι Faithless έπαιζαν πριν βραδιάσει – σκοτεινιάσει.

Και μετά ήρθαν οι Black Eyed Peas που φιγουράρουν στα charts όλου του κόσμου. Συμπαθητικά εφέ στα walls και ο κόσμος μαζεύεται όλο και περισσότερος. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν και κατά πόσο κομμάτι της συναυλίας ήταν play-back, η Fergie έδειχνε να χάνει τα λόγια της… εκτός αν το screen καθυστερούσε. Ο Will.i.am ήταν ok αλλά καλύτεροι φάνηκαν οι άλλοι δύο του συγκροτήματος. H Fergie πουλούσε την σέξι εικόνα της σε όλη τη συναυλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι από κοντά υστερεί αρκετά από αυτό που βλέπαμε στις τηλεοράσεις και τα βιντεοκλιπς. Η απογείωση ήρθε όταν ο Will.i.am έπαιξε μουσική σα dj όπου ο κόσμος ξεσηκώθηκε με Nirvana και Guns n' Roses κάτι που ήταν κωμικό καθώς τέτοιος χαμός δεν έγινε στα δικά τους τραγούδια (μόνο στο I got a feeling προς το τέλος). Έξυπνο που μας αφιέρωσαν στην Ελλάδα το Where is the love? , ταιριάζει απόλυτα με την κατάσταση της χώρας μας παγκοσμίως.Τυχαίο??… ΝΟΜΙΖΩ!!

Ήταν μία so & so βραδιά για το Rockwave. Πάντως η οργάνωση ήταν πολύ καλή. Όσοι πήγαμε αποκτήσαμε μία μουσική εμπειρία ακόμη, όσοι δεν πήγατε ελπίζουμε στις επόμενες μέρες να πάτε και να είναι καλύτερες από την πρώτη.

 

Διαβαστε επισης

loading...