HomeMUSIC-OLDΣτο ΚΥΤΤΑΡΟ το ΜΑΙΟ 2012. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του μήνα.

Στο ΚΥΤΤΑΡΟ το ΜΑΙΟ 2012. ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του μήνα.

Oνόματα όπως OZRIC TENTACLES, THE SUBWAYS, VNV NATION, LA COKA NOSTRA αλλά και PANX ROMANA, ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ..!!! καθώς και tributes σε DIO, IRON MAIDEN κ.α

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ

 

M.O.P live @ KYTTARO

 

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ:  17 € (ταμείο) 15 € (προπώληση) 12 € e-tickets

 

Οι Frau's Productions και το Rapstage σας παρουσιάζουν

τους Μ.Ο.P στην Αθήνα!!!

Για την παρουσίαση της τελευταίας τους δουλειάς με τίτλο "Sparta"

Οι M.O.P. (Mash Out Posse), είναι ένα hip hop duo αποτελούμενο από τον Billy Danze και τον Lil' Fame, γνωστοί για το επιθετικό τους στυλ. Αν και έχουν ένα πολύ πλούσιο underground παρελθόν, είναι ευρέως γνωστοί για το κομμάτι τους, "Ante Up," από το album "Warriorz". Ξεκινώντας από την μικρή ανεξάρτητη Select Records το 1994, υπογράφοντας με την Roc-a-fella to 2003 επέφερε κάποια αναγνωρισημότητα με συμμετοχές σε soundtrack και την συνεργασία με τους Linkin Park, αργότερα μεταφέρθηκαν στην G-Unit από το 2005 μέχρι το 2008 και κατέληξαν στην Ε1 Records βγάζοντας συνολικά 9 Albums και αρκετά Mixtapes με σημαντικά αναφοράς το "Warriorz" και την τελευταία συνεργασία τους με τους Snowgoons στο "Sparta" τον Νοέμβριο του 2011. Όμως υπάρχει και συνέχεια καθώς δουλεύουν πάνω σε καινούριο Album που θα βγει μέσα στο 2012. Έχουν συνεργαστεί με τους: DJ Premier, Big Noyd, Kool G Rap, Teflon, Wu-Tang Clan, Jay Z, 50 Cent, Statik Selektah, The Alchemist, Jake One, Heltah Skeltah, Busta Rhymes, Jadakiss, Beanie Sigel, Styles P, Redman και άλλους… Θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε ζωντανά στην Αθήνα στις 3 Μαίου 2012 στο Κύτταρο και στην Θεσσαλονίκη στις 11 Μαίου 2012 στο Principal Club Theatre.

12 euro: http://www.ticketpro.gr/home/?page=index&cat_id=1

15 euro:Ticket house Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) – Αθήνα

Τηλ: 210 3608366

17 euro:On door

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ

 

MAIDENANCE

“The Number of the Beast”  live @ ΚΥΤΤΑΡΟ

 

Guest:  Bigus Dickus with special Judas Priest setlist.

 

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 € 

30 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την κυκλοφορία του πιο κλασσικού heavy metal album όλων των εποχών: Iron Maiden – The Number of the Beast. Οι MAIDENANCE (Iron Maiden tribute band) θα σας το παρουσιάσουν ζωντανά για μια και μοναδική φορά, την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 22:00 στο ΚΥΤΤΑΡΟ, μαζί με μια επιλογή από τα καλύτερα κομμάτια των θρυλικών Βρεττανών από το 1980 μέχρι και το 2000. 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι καταπληκτικοί Bigus Dickus με special Judas Priest setlist. Θα είμαστε όλοι εκεί! 

UP THE IRONS!!!!!! 

 

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΙΟΥ

 

Οι θρυλικοί Panx Romanaεπιστρέφουν στη σκηνή του Κυττάρου!!

..σε μια σκηνή που υπήρξε η αφετηρία, τρεις δεκαετίες πριν, για μια συγκλονιστική πορεία, που τις καλύτερες στιγμές της και θα απολαύουμε ζωντανά, το Σάββατο 5 Μαΐου, σε ένα live happening που θα ταρακουνήσει την Αθήνα….

 

PANX ROMANA Live @ ΚΥΤΤΑΡΟ

Οι Panx Romana δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι από τις ελάχιστες ..μουσικές  παρέες, που μετά από 30 χρόνια!! δε σπάσανε, που πιστεύουν ακόμα, που έχουν κάτι να μας πουν, να μας φωνάξουν.. «σήμανε συναγερμόόό» …

Σε μια εποχή που καταρρέει για να ξαναγεννηθεί (;)

οι Panx Romana, με τις καταιγιστικές μουσικές , τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους και τη στάση τους,

ενώνουν ολόκληρες  γενιές  μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος.

Όχι, δε μιλάμε για κάποιο κόμμα ή κάποια οργάνωση!!  αλλά για τη δύναμη του αληθινού, συνειδητοποιημένου rock'n'roll, για τη δύναμη του γνήσιου. Ζουν τ' όνειρο τους και ας μοιάζει ουτοπία.

Αυτή η δύναμη είναι που θα γεμίσει το Κύτταρο και θα ενώσει φωνές, που θα συντονίσουν την ενέργεια τους με τους διαχρονικούς ύμνους, αλλά και τα νέα τραγούδια μιας μπάντας, που η εποχή μας τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ…

 

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ

 

BAND ON THE STAGE

LIVE ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Το Band On The Stage ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει στον 2ο γύρο της ημιτελικής φάσης του Rock πρωταθλήματος .Έξι group μάχονται επί σκηνής και διεκδικούν την πρόκριση τους για τον τελικό του διαγωνισμού .

ROCK ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ @ ΚΥΤΤΑΡΟ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ  ΦΑΣΗ

MUSIC SUGAR

CONTRA LIMIT

WINGMEN

FUSE BOXX

THE DREAM HUNTERS

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 €

ΕΝΑΡΞΗ: 19.30

Το Band on the Stage είναι ένας ελληνικός θεσμός μουσικού πρωταθλήματος που στηρίζει και προάγει την προσπάθεια οποιουδήποτε ελληνικού μουσικού group ανεξαρτήτου μουσικού είδους και εμπειρίας επί σκηνής. Ο τρόπος διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού καθιστά το Band on the Stage μοναδικό στο είδος του.

Στόχος του διαγωνισμού δεν είναι η διοργάνωση απλά μερικών live (γεγονός που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε) αλλά η απόδειξη και η επιβράβευση της πραγματικής προσπάθειας και δουλειάς όλων των group που συμμετέχουν.

www.bandonthestage.gr 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΙΟΥ

VNV NATION

Opening act: Head-Less / High Level Static

Οι VNV NATION επιστρέφουν για μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα!

Να είστε προετοιμασμένοι για ένα – όπως οι ίδιοι μας ενημερώνουν – extra long live concert που θα αποτελείται από τα πιό αγαπημένα μας τραγούδια τους και τα καλύτερα από το καινούργιο αριστουργηματικό τους album "Automatic"!

Την βραδιά θα ανοίξουν οι γερμανοί Head-Less που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι Θεσσαλονικείς High Level Static που κατηφορίζουν ξανά στην Αθήνα μετά από ένα break σχεδόν 10 ετών!

Τη Παρασκευή 11 Μαίου, μη χάσετε το απόλυτο EBM / Industrial γεγονός της χρονιάς με πρωταγωνιστές τους αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές του είδους, τους VNN Nation!

 

ΕΝΑΡΞΗ: 21.15 ΕΙΣΟΔΟΣ: 22 €

Προπώληση στο DarkCell (Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια, Δευτέρα με Σάββατο, 12:00-18:00) και στο club Dark Sun (Θηβών 42, Περιστέρι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ από τις 00:00 μέχρι τις 06:00).

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΙΟΥ

THE SUBWAYS

 

ΕΝΑΡΞΗ: 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 € Limited e-tickets από στοwww.subwaysinathens.eventbrite.com !! 

15 € προπώληση (τα πρώτα 250) στα Public (Σύνταγμα) και Tickethouse.gr (Πανεπιστημίου 42)

20 € – ταμείο

***The SUBWAYS live in Athens!! ** 

Είναι Γεγονός: Σάββατο 12 Μαίου 2012, το εκρηκτικό τρίο από την Αγγλία έρχεται για ένα βράδυ στην Αθήνα με μια live εμφάνιση που θα ταρακουνησει- ετοιμαστείτε να ροκάρετε στο Kyttaro live! 

Οι Subways, το σχήμα φαινόμενο με τον νεανικό rock ήχο ξεκινάνε από την Αθήνα την περιοδεία εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα! Όλες οι επιτυχίες τους, ‘Shake! Shake!’, ‘With you’ το mega-hit ‘Rock n Roll Queen’, το ‘Οh Yeah’ αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δισκο του σχήματος, όπως το anthem της εποχής μας ‘We Don’t Need Money to have a Good Time’ και το ‘Kiss Kiss Bang bang’ που θα κυκλοφορήσει εντός του μήνα!! Όσοι έχετε ιδέα πως είναι οι ισοπεδωτικές εμφανίσεις των Subways ετοιμαστείτε, οι υπόλοιποι θα έχετε πολλές μουσικές εκπλήξεις.. 

Την ίδια βραδιά, support στη σκηνή oι Monovine πιστοί εγχώριοι πρέσβεις του ηλεκτρικού ήχου του Seattle, και oι ελπίδες της εγχώριας indie σκηνής Zebra Tracks!! 

Το συγκρότημα των Subways έχει καταφέρει μέσα σε 4 χρόνια να τραβήξει το ενδιαφέρον στην κιθαριστική μουσική. Με το δικό τους άμεσο και ξεφρενο στυλ, τα θετικά μηνύματα αλλά και τα δεμένα κομμάτια με χτυπητά ρεφρέν και ρυθμό είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι. Για τους Subways θα ήταν απλό να πούμε οτι έχουν βγάλει ένα από τους μεγαλύτερους ύμνους των τελευταίων χρονων , το ‘Rock k Roll Queen’ , το τρομερό κομμάτι που τους εκτόξευσε στα chart, σε soundtracks ταινιών (‘Rock n Rolla’) και στην εκτίμηση όλων των ακροατών παγκοσμίως. Στην πολύχρονη πορεία τους με εμφανίσεις γύρω από το Λονδίνο, έχουν στήσει τη φήμη τους ‘πατώντας’ σε μοναδικές σε ενέργεια live εκτονώσεις, πλέον έχουν φτάσει στο Wembley πλάι στους AC/DC (!) και headlining θέση σε αρκετά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων! Live με το live εδώ και 4 χρόνια εξελίσσονται σε μία από τις πιο δυνατές μπάντες στο νεανικό κιθαριστικό ήχο, κρατώντας αμείωτο τον ενθουσιασμό τους με αυστηρά τριμελή διάταξη (μπάσο , κιθάρα, ντραμς). 

Αποκλείεται να μην τους έχετε ακούσει στη διαπασών – ήρθε λοιπόν η ώρα για το κοινό να δώσει ραντεβού με μια αξέχαστη συναυλία από το λονδρέζικο σχήμα . Ετοιμαστείτε για μια δυνατή βραδιά με ιδρώτα, χορό και ένταση! Αν είναι ένα δυνατό live που θέλετε να δείτε αυτό τον καιρό, σιγουρευτείτε οτι έχετε μια θέση στο Κύτταρo το Σάββατο 12 Μαίου 2012! Εξασφαλίστε εισιτήριο από τώρα- η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει! 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ 

ROCK 'N' ROLL CHILDREN

Αφιέρωμα στον RONNIE JAMES DIO

Με σκοπό να αποδοθεί ο ελάχιστος φόρος τιμής στον μεγαλύτερο hard 'n heavy τραγουδιστή RONNIE JAMES DIO, δημιουργήθηκαν οι  ROCK 'N' ROLL CHILDREN από 5 φίλους-μουσικούς-οπαδούς του:

Γιάννης Παπανικολάου – Φωνή(εχ-INNERWISH,ex-BATTLEROAR)

Γιάννης Τσιμάς – Μπάσο(DEXTER WARD,SSIK)

Νίκος Αναστασιάδης – Τύμπανα(DREAM WEAVER,G-SPOT trio)

Γιώργος Γεωργίου – Πλήκτρα(INNERWISH,FORTRESS UNDER SIEGE)

Μανώλης Τσίγκος – Κιθάρα(INNERWISH,SAINTS N' SINNERS)

Η μπάντα θα εμφανιστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο γνωστό πλέον καθιερωμένο ετήσιο live-event στις 13/5/2012 στο club ΚΥΤΤΑΡΟ,στα πλαίσια της συμπλήρωσης δύο ετών από το θάνατο του μεγάλου RONNIE,παίζοντας κλασικά τραγούδια από όλες τις περιόδους της λαμπρής καριέρας του.Μαζί τους θα μοιραστούν το stage 40 από τους πιο αξιόλογους τραγουδιστές της ελληνικής hard n' heavy σκηνής.

Ακολουθώντας για ακόμη ένα χρόνο το παράδειγμα της κοινωνικής προσφοράς και της φιλανθρωπικής δραστηριότητας του κορυφαίου όλων,όλα τα έσοδα της βραδυάς,θα διατεθούν ως δωρεά στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ"

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΕΝΑΡΞΗ: 19.45

ΕΙΣΟΔΟΣ: 13 € (ταμείο) 10 € (προπώληση – ticket house, no remorse recs, sirens recs rec)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ

 

OZRIC TENTACLES

 

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 25 €

Προπώληση εισιτηρίων σε όλα τα καταστήματα PUBLIC(Σύνταγμα, Μαρούσι, Πειραιάς, Γλυφάδα & Αγ. Δημήτριος), στοTicket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς), τηλεφωνικά στο801 11 60000

και ηλεκτρονικά στο i-ticket.gr, στο 123tickets.gr & στοticketpro.gr

Πληροφορίες

210 6465000 & www.musicboxproductions.gr

 

 

 

Οι Ozric Tentacles επιστρέφουν στην Αθήνα για μια εμφάνιση που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ιδρύθηκαν το 1983 στο Somerset της Αγγλίας από τον κιθαρίστα “Ed Wynne” που παραμένει στο συγκρότημα μέχρι και σήμερα παρά τις συνεχείς αλλαγές στο line up τους. Πλέον οι Ozric Tentacles είναι “οικογενιακή υπόθεση” καθώς τον Ed Wynne συνοδεύει η γυναίκα του Brandi στο μπάσο και ο γιος του Silas στα πλήκτρα. 

Το 2011 κυκλοφόρησε το καινούριο τους album “Paper Monkeys” το οποίο είναι και το 29ο δισκογραφικό τους εγχείρημα, γεγονός που φανερώνει τις έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες και τη μεγάλη παραγωγικότητα τους. Έχουν πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, κάτι που είναι αξιοσημείωτο για ένα συγκρότημα που δεν υπήρξε ποτέ στο δυναμικό μιας μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας. 

Οι Ozric Tentacles συνδυάζουν με ιδιαίτερη επιτυχία πολλά διαφορετικά είδη μουσικής όπως το psychedelic rock, το space rock, τη funk και τη jazz fusion. Το δυνατό τους χαρτί ήταν πάντα οι live εμφανίσεις στις οποίες ο ιδιαίτερος ήχος της μπάντας εννώνεται με εντυπωσιακές video προβολές δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show. 

Στις 17 Μαΐου το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει ζωντανά στο Κύτταρο Club. 

Τη συναυλία θα ανοίξουν oι Zen Garden, ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που δημιουργήθηκε το 2007 και συνδυάζει στοιχεία τόσο από ambient και tribal dance όσο και από free style electronica. Οι Zen Garden είναι το ιδανικότερο opening act για τη συγκεκριμένη συναυλία καθώς αποτελούν προσωπική επιλογή των Ozric Tentacles.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ

 

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ

& Γ. ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 

Live @ ΚΥΤΤΑΡΟ!!! 

30 χρόνια Ελληνικού ροκ στην ίδια σκηνή την ίδια βραδιά..

Τέσσερα μυθικά ονόματα της ελληνικής (υπαρκτής και ηρωικής) ροκ σκηνής, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ..συστάσεις, δηλώνουν παρών σε μια σπάνια καλλιτεχνική συνύπαρξη στην πιο ιστορική σκηνή της πόλης σε μια κρίσιμη εποχή..

Ένα κορυφαίο live happening που δεν πρέπει να λείψει κάνεις.. 

« Είμαι ελεύθερος» … και «Νοσταλγός του ροκ εν ρολ» … τα λέμε «Κάτω στην πόλη» ….με τον «Μπάμπη το Φλου» ….!!!! 

 

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 € (ΜΕ ΠΟΤΟ)

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ

 

LA COKA NOSTRA

 

Οι Frau's Productions και το Rapstage με τιμή και χαρά παρουσιάζουν

τους LA COKA NOSTRA στην Αθήνα!!!

ΕΝΑΡΞΗ: 21.30

ΕΙΣΟΔΟΣ:  17 € (ταμείο) 15 € (προπώληση) 12 € e-tickets

Οι La Coka Nostra είναι ένα supergroup από τα Ανατολικά της Αμερικής και συγκεκριμένα από Βοστώνη και Νέα Υόρκη. Μετά από πρωτοβουλία του Danny Boy των House of Pain, το 2005 συγκροτήθηκαν με την συνδρομή όλων των μελών των House of Pain, του Ill Bill των θρυλικών Non Phixion, του Slaine και του Big Left. Το 2007 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, το LCN Familia. Η μεγάλη αναγνώριση ήρθε από το album τους κυκλοφορίας 2009, A Brand You Can Trust, μετά την αποχώρηση του Big Left, με χαρακτηριστικά κομμάτια όπως το "Fuck Tony Montana" και "That's Coke", "I'm an American" και "Bang bang". Παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει και κάποια EP και Mixtapes, όμως ετοιμάζεται το μεγάλο comeback στο καινούριο τους LP με τίτλο "Masters of Dark Arts", το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2012, χωρίς την συμμετοχή του Everlast, καθώς αποχώρησε επ' αόριστον λόγω οικογενειακών προβλημάτων υγείας. Έχουν συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Snoop Dogg,Bun B, Sick Jacken, B-Real, Sen Dog, Immortal Technique και Q-Unique.

Θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 19 Μαίου 2012 στο Κύτταρο! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΙΟΥ

 

BAND ON THE STAGE  ΤΕΛΙΚΟΣ 

LIVE ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

“ΤΟ ROCK ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ” !!! 

Το Band On The Stage ανοίγει τις πόρτες του και σας καλωσορίζει

στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης της φάσης του ροκ.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 €

ΕΝΑΡΞΗ: 19.30

Το Band on the Stage είναι ένας ελληνικός θεσμός μουσικού πρωταθλήματος που στηρίζει και προάγει την προσπάθεια οποιουδήποτε ελληνικού μουσικού group ανεξαρτήτου μουσικού είδους και εμπειρίας επί σκηνής. Ο τρόπος διεξαγωγής και ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού καθιστά το Band on the Stage μοναδικό στο είδος του.

Στόχος του διαγωνισμού δεν είναι η διοργάνωση απλά μερικών live (γεγονός που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε) αλλά η απόδειξη και η επιβράβευση της πραγματικής προσπάθειας και δουλειάς όλων των group που συμμετέχουν.

Διαβαστε επισης

loading...