HomeSHOWBIZΑποκλειστικό!! Eurovision 2012: Η Ελευθερίου με μπλε μαντήλι και ο Ρήγος με...

Αποκλειστικό!! Eurovision 2012: Η Ελευθερίου με μπλε μαντήλι και ο Ρήγος με μπλε νύχι, έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αύριο στον τελικό.

Η χαρά δεν κρύβεται από τα πρόσωπά τους που η ελληνική συμμετοχή όχι μόνο πέρασε δεύτερη στον μεγάλο τελικό της Eurovision, αλλά …

όσο πάει και κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς οι οποίοι αναζητούν το aphrodisiac τους στους ρυθμούς του ελληνικού κομματιού. Τα δύο αστέρια της ελληνικής αποστολής, Ελευθερία Ελευθερίου και Κωσνταντίνος Ρήγος είναι αχώριστοι. Από την μία έχουμε τον εμπνευστή και δημιουργό μιας  χορογραφίας αλλά και μιας σκηνικής παρουσίας που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και από την άλλη την τραγουδίστρια που έμελλε να υλοποιήσει αυτή την έμπνευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δυό τους απολαβάνουν στιγμές χαλάρωσης πριν τον μεγάλο τελικό, με το ελληνικό στοιχείο να μην λείπει από πουθενά.. Από την μία το μπλε χρώμα στα νύχια του Κωνσταντίνου Ρήγου φανερώνει την «πόρωση» με την Ελλάδα και από την άλλη μια απαστράπτουσα και άκρως αισθησιακή Ελευθερία Ελευθερίου με αποκαλυπτικό μπουστάκι και βαθύ μπλε χρώμα στο μαντήλι που έχει περασμένο στο χέρι της! Από το Μπακού αφιερωμένο με αγάπη.. στην Ελλάδα!

Διαβαστε επισης

loading...