HomeSHOWBIZΣτη Γαλλία δεν τις "τρώνε" τις μαϊμούδες ...!

Στη Γαλλία δεν τις “τρώνε” τις μαϊμούδες …!

Σκεφτείτε ότι θέλετε να αποκτήσετε και εσείς μία label τσάντα άλλα δεν έχετε τα χρήματα και φυσικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί είναι μάλλον απίθανο να καταφέρετε σύντομα να είσαστε στην οικονομική θέση για μία “Lady Dior”.  Κάπως έτσι λοιπόν συμβιβάζεστε με μία φθηνή απομίμηση, στην Ελλάδα ακόμα μπορείτε –έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε- στη Γάλλια όμως αυτό είναι η αρχή για να κάνετε μία βόλτα από ένα αστυνομικό τμήμα.

«Αγόρασε ένα ψεύτικο Cartier, απέκτησε ένα αυθεντικό ποινικό μητρώο», είναι ο τίτλος της νέα καμπάνιας της Γαλλικής κυβέρνησης ενάντια στις απομιμήσεις. Κυκλοφορεί παντού στους δρόμους καθώς και στο αεροδρόμιο.

Μαζί με τον οίκο Cartier στην συγκεκριμένη προσπάθεια θα βρούμε και άλλους όπως, Chanel, Christian Dior, Lacoste, Longchamp, Louis Vuitton και Van Cleef & Arpels. Κάθε οίκος έχει το δικό του banner και  αγωνίζεται στην παταξή της πωλήσης απομιμήσεών μαζί με την Επιτροπή Πολυτελών Προϊόντων της Γαλλίας και το Γαλλικό Εθνικό Συμβούλιο κατά των απομιμήσεων.

Βασικός στόχος της καμπάνιας αυτής είναι η ενημέρωση του κόσμου και κυρίως των τουριστών καθώς η αγορά απομιμήσεων, που στη Γαλλία αποτελεί ποινικό αδίκημα, μπορεί να “κοστίσει” πραγματικά για παράδειγμα η κατοχή μίας ψεύτικης Dior και να τιμωρηθεί με πρόστιμο που φτάνει και τα €300,000, ή τρία χρόνια φυλάκιση!!!

 

Διαβαστε επισης

loading...