HomeSHOWBIZΜαυρίδης: «Έλενα, θέλεις να με γ@μ@σ@ς, θέλεις να με καταστρέψεις!»

Μαυρίδης: «Έλενα, θέλεις να με γ@μ@σ@ς, θέλεις να με καταστρέψεις!»

O Τόνυ Μαυρίδης στο freegossip είπε για την Έλενα Παπαρίζου: « Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα»

«Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ. Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: "Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία".

Όσο για την φράσης «Ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος» : «Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα, κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ.

«Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να με γα…! Θες να με καταστρέψεις» είπε χαρακτηριστικά!

Διαβαστε επισης

loading...