HomeSHOWBIZΗ βράβευση του Φοίβου απο την Δέσποινα Βανδή ...

Η βράβευση του Φοίβου απο την Δέσποινα Βανδή …

 Ως ο πιο επιτυχημένος σύγχρονος Έλληνας στιχουργός και συνθέτης βραβεύτηκε ο Φοίβος,  στα φετινά Mad Video Music Awards,καθώς ειναι ο συνθέτης με τις περισσότερες μεταδόσεις στο airplay του Mad από το 1996, που ξεκίνησε το κανάλι, μέχρι σήμερα.

Το βραβείο , Most Played Composer παρουσίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος με το σπιρτόζικο «παιχνίδι» του με το κοινό έκανε όλο το Tae Kwon Do να τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες του Φοίβου, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα, όπως τα «Όλα Καλά», «Στην Αυλή του Παραδείσου», «Τι Ήμουνα Για Σένα» και «Gucci Φόρεμα» μεταξύ άλλων.

Την απονομή έκανε ο Ηλίας Ψινάκης με την Δέσποινα Βανδή παρουσιάζοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο την μοναδική πορεία του Φοίβου αυτά τα 20 χρόνια. Ο Φοίβος παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και ιδιαίτερα την Δέσποινα Βανδή.

Πατήστε εδώ για να κερδίσετε 3 φιάλες και ένα τραπέζι 8 ατόμων στο Thalassa People's Stage με τον Αντώνη Ρέμο και τους Onirama!

Διαβαστε επισης

loading...