HomeSHOWBIZΜαυρίδης Vs Παπαρίζου..Eγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης??

Μαυρίδης Vs Παπαρίζου..Eγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης??

Και η κόντρα μεταξύ του πρώην ζευγαριού καλά κρατεί. Ο Τόνυ Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" και αποκάλυψε πολλά για την σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου…

"Με ενόχλησε η συνέντευξη στον Κωστόπουλο. Γιατί μίλησε για την προσωπική μας ζωή. Κι όπως κι εκείνη δεν θέλει να μιλάνε για την προσωπική της ζωή, το ίδιο ισχύει και για μένα. Ντράπηκα γιατί έχω οικογένεια όπως έχει κι εκείνη. Αν εγώ είχα σεξουαλική ζωή μαζί της ή όχι, αυτά με το δάχτυλο τα νεύματα με ενόχλησαν πολύ! Ότι πήγε στο σπίτι μας και με βρήκε με την κοπέλα δεν αληθεύει. Εγώ χώρισα με την Έλενα Απρίλιο. Πρώτη φορά ήρθε σπίτι μας τον Οκτώβριο. Είχαν περάσει 6-7 μήνες… δεν ήρθε να πάρει ούτε κλειδιά ούτε χαρτιά όπως είπε. Ήρθε να στεγνώσει ένα παντελόνι στο στεγνωτήριο. Αυτό είναι το πρώτο ψέμμα. Με αποτέλεσμα να φανεί η Εύα σαν αντροχωρίστρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σήμερα σ΄ ένα άλλο περιοδικό λέει ότι με βρήκε με άλλη. Αυτό είναι παρερμηνεία. Είχαμε χωρίσει 6 μήνες. Το κορίτσι το γνώρισα τον Αύγουστο. Η Έλενα… έτυχε να έρθει με κάποιο σκοπό, δηλαδή ήρθε με ένα παντελόνι για να το στεγνώσει. Έτσι μου είπε και το έβαλε στο στεγνωτήριο. Αυτά μπορεί να σου φαίνονται αστεία αλλά είναι αλήθεια." ανέφερε ο μάνατζερ ενώ συμπλήρωσε "Δεν λέω έχει σπίτι, το σπίτι μας, αλλά να κάνει κάτι τέτοιο, το ερμηνεύω ως κόνξα. Δεν μου άρεσε ακόμη που πήγε και είπε ότι εγώ αποσύρω τα εξώδικα. Τι είναι αυτό; ότι εκείνη είναι υπεράνω κι εγώ είμαι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης; Θα μπορούσε να πάρει ο δικηγόρος της το δικό μου και να πει κάναμε λάθος. Αλλά να βγαίνεις και να λες όλ΄αυτά, υπάρχει κάτι άλλο από πίσω."

Πατήστε εδώ για να κερδίσετε 3 φιάλες και ένα τραπέζι 8 ατόμων στο Thalassa People's Stage με τον Αντώνη Ρέμο και τους Onirama!

Διαβαστε επισης

loading...