HomeSHOWBIZΤι θα φοράει ο Superman?

Τι θα φοράει ο Superman?

Με την παραγωγή του «Man of Steel» εν εξελίξει και με τους φανς να διψάνε για λεπτομέρειες σχετικά με τον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα, Σούπερμαν, πρόσφατα αποκαλύφθηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες από τα κοστούμια των κεντρικών ηρώων όπως αυτές μόλις παρουσιάστηκαν στο Licensing Expo 2012 στο Λας Βέγκας.

Οι δύο πρώτες απεικονίζουν την στολή μάχης του δημοσιογράφου-υπερήρωα Σούπερμαν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χένρι Κάβιλ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η κατασκευή της ξεφεύγει από μια ακόμα κοινή nerd φορεσιά σούπερ ήρωα και παραπέμπει σε επικές σκηνές μάχης με γήινους και εξωγήινους, όπως αυτές που θα δούμε στην ταινία. Οι επόμενες δύο φωτογραφίες προβάλουν τη στολή της Φαόρα, που υποδύεται η Αντζε Τρόε, ενώ η τελευταία ανήκει στον Τζορ-Ελ, ή αλλιώς πατέρα του Σούπερμαν, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Ράσελ Κρόου σε πολύ δυνατό comeback.

Τα εντυπωσιακά κοστούμια μάς προϊδεάζουν για το μεγαλειώδες μπλοκμπάστερ που ετοιμάζει εδώ και κάτι μήνες ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2013 από τη Warner Bros, ενώ δε θα αποτελέσει έκπληξη αν σύντομα δούμε και τα πρώτα τρέιλερ για την προώθηση του φιλμ.

Ο Σνάιντερ χαρακτήρισε το πρότζεκτ «γιγάντιο και τρελό», ενώ απ' ό,τι φαίνεται θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να ανταγωνιστεί τα δύο αντίπαλα δέη που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά, που δεν είναι άλλα από το «Iron Man 3» και το σίκουελ του «Wolverine».

Διαβαστε επισης

loading...