HomeSHOWBIZΤο νέο απόκτημα της ομάδας του Άρη λέγεται Δημήτρης Ασλανίδης...Μήπως θυμάστε που...

Το νέο απόκτημα της ομάδας του Άρη λέγεται Δημήτρης Ασλανίδης…Μήπως θυμάστε που τον είχαμε πρωτοδεί??

Είναι 23 χρονών, κούκλος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Εμείς όμως τον γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες απο τους τηλεοπτικούς μας δέκτες όταν συμμετείχε στην εκπομπή..

"Fab 5". ΄Θυμάστε που τον είχαν αναλάβει οι πέντε "ειδικοί" για να τον μεταμορφώσουν και να του αλλάξουν μαλλιά, ντύσιμο, διακόσμηση στο σπίτι, τρόπο συμπεριφοράς? Βέβαια η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν και μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, ο Δημήρης Ασλανίδης πλέον ανήκει στην ομάδα του Άρη και φυσικά ένα απο τα όνειρά του έγινε πραγματικότητα. Διαβάστε την ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ασλανίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, έχει γεννηθεί στις 16 Αυγούστου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή με τον οποίο είχε την σεζόν 2007-2008 1 συμμετοχή. Την επόμενη χρονιά τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον Ολ. Βόλου με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές. Την σεζόν 2009-10 με την φανέλα του ΠΑΟΝΕ είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αν. Επανομής στην football league έχοντας 53 συμμετοχές και 1 γκολ"

   

Διαβαστε επισης

loading...