HomeSHOWBIZΌργια στο Ολυμπιακό Χωριό αποκαλύπτει άγγλος αθλητής!

Όργια στο Ολυμπιακό Χωριό αποκαλύπτει άγγλος αθλητής!

Αυτοί οι άγγλοι δεν την παλεύουν! Όπου και αν βρίσκονται τα κάνουν π@@@@@@ (μαντάρα; μπααα) !  

Το θέμα είναι πως ο άγγλος αθλητής που αποκαλύπτε στο daily mail τα όργια στο Ολυμπιακό Χωριό, υποστηρίζει τη συμμετοχή αθλητών από όλες τις αποστολές χωρών. Μα πού χώρεσαν όλοι αυτοί;

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του λοιπόν, συνάδελφοί του από διάφορες χώρες, συγκεντρώνονταν στις πισίνες και στα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο και επιδείδονταν σε σεξουαλικά ομαδικά όργια! 

Θέλοντας να παραμείνει ανώνυμος δήλωσε: «Οι άνθρωποι, επειδή είσαι αθλητής, περιμένουν από σένα να συμπεριφερθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο». Εμ, άδικο έχουν κύριε πώς σε λένε; Εδώ πας να γνωρίσεις νέους αθλητές, να ενωθείς σε μια κοινή γιορτή του αθλητισμού όλων των χωρών του κόσμου, όχι να δείξεις το περιεχόμενο του βρακιού σου! Συγγγνώμη κιόλας!

Επίσης, δήλωσε πως η πρώτη εβδομάδα ήταν περισσότερο αναγνωριστική, να γνωρίσει άτομα, να ανταλλάξει τηλέφωνα και μάλλον να επιλέξει γυναίκες του γούστου του. Για τη δεύτερη εβδομάδα είπε: «Τότε γίνεται πιο συναρπαστικό». Γνώρισε δύο κοπέλες από την ουκρανική αποστολή και μαζί με έναν άλλο άγγλο αθλητή αποφάσισαν να τους δείξουν τη λονδρέζικη νυχτερινή ζωή. Επιστρέφοντας στο δωμάτιό του, όλοι μαζί, έπαιξαν… το γιατρό! Δεν μπορούσ,ε λέει, να αντισταθεί, ήταν δίμετρες ξανθές γαλανομάτες καλλονές. «Πριν το καταλάβω, (οι κοπέλες) φιλιόντουσαν μεταξύ τους κι εγώ γονάτισα στο πάτωμα μαζί τους. Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ας πούμε ότι το διασκέδασα, όπως κι εκείνες!». Πού πήγε το αρχαιοελληνικό ολυμπιακό ιδεώδες; Στο πάτωμα!

Διαβαστε επισης

loading...