HomeSHOWBIZO Daniel Craig φωτογραφίζεται για το Esquire!

O Daniel Craig φωτογραφίζεται για το Esquire!

Πολύ αντρίλα βρε παιδί μου και συ, χαλάρωσε λίγο το προσωπάκι σου είπαμε…

Ο τούμπανος 007 Daniel Craig, φωτογραφήθηκε για την αγγλική έκδοση του Esquire και μίλησε για τη νέα ταινία του James BondSkyfall») που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου.

Για το χαρακτήρα του διάσημου μυστικού πράκτορα είπε: «Νομίζω πως αυτό που ήταν πάντα το φανταστικό με τη σειρά ταινιών του Bond, ήταν ότι εμπλεκόταν ένα σκοτάδι, αλλά είναι ένα σκοτάδι με αίσθηση του χιούμορ». Ένα μαύρο χιούμορ. Έχει να κάνει με τον κίνδυνο, αλλά τον καλό κίνδυνο, γιατί είσαι στα χέρια κάποιου που λέει «άι χάσου στο ρίσκο, άι χάσου στο θάνατο» ».

Για τη συμμετοχή του στις τρεις τελευταίες ταινίες του Bond δήλωσε: «Οι ταινίες του Bond ζουν ή πεθαίνουν από τη δημοσιότητά τους. Σε αναγκάζουν να νοιαστείς για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Εμπλέκομαι σε όλο αυτό σε μεγάλο επίπεδο. Το έχω στο μυαλό μου συνεχώς… Έτσι λοιπόν, υπάρχει αυτή η ευχαρίστηση και αυτό είναι και ο εχθρός σε κάθε μορφή τέχνης και ειδικά στην υποκριτική». Θέλει να δείχνει μετρημένος στα λόγια και τις επιλογές του ο ηθοποιός, αρκεί όμως, να μην το παρακάνει με την κάπως παγερή στάση του, γιατί θα θεωρηθεί αντίθετα ότι έχει πάρει ψηλά το αμανέ!

Διαβαστε επισης

loading...