HomeSHOWBIZΧαμογελαστή και γαλανομάτα πρέπει να είναι η νταντά του μωρού της Μαριέττας...

Χαμογελαστή και γαλανομάτα πρέπει να είναι η νταντά του μωρού της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα!

Καλά αυτοί ζουν στην κοσμάρα τους, συγγνώμη κιόλας!

Αν ισχύει, φαίνεται πως δεν το έμαθαν το μάθημά τους μετά το σκάνδαλο του πάρτι στο Αβέρωφ! Σύμφωνα με το tlife και τον Παναγιώτη Άνταμς, ο οποίος διατηρεί γραφείο εύρεσης εργασίας, το ζευγάρι Μαριέττα ΧρουσαλάΛέων Πατίτσας, ζήτησε νταντά για το αγέννητο μωρό τους με κάποιους συγκεκριμένους όρους.

Να είναι πρόσχαρη, να μπορεί να μείνει καιρό σα μόνιμη, να ξέρει να κολυμπάει (απαίτηση της μαμάς Μαριγώς Πατίτσα), να είναι εσωτερική, να έχει ξαναεργαστεί για «επώνυμους» και να είναι φυσικά ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ («για να ταιριάζει με το προφίλ της οικογένειας»)!

Κοπέλα βρέθηκε εν τω μεταξύ, με προϋπηρεσία στην οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου, και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο της μαμάς Πατσίτσα, αποφάσισαν σε περίπου δέκα μέρες να ξεκινήσει, ώστε να μπει στο κλίμα.

Να μπει στο κλίμα η γαλανομάτα- κολυμβήτητρια νταντά για το μωρό που δεν έχει γεννηθεί! Ρε πού πάμε ρε, ρε πού πάμε ρε; Παιδιά μαζευτείτε, έχουμε κρίση, ο κανονικός κόσμος πεινάει και σεις ξεχωρίζεται τους γαλανομάτες από τους καστανομάτες;

Για να διώχνει το κακό το μάτι κολυμπώντας τη θέλουν τη γυναίκα; Και εντάξει το κολύμπι, να το καταπιώ, γιατί σε μια ανάγκη χρειάζεται, για να επέμβει, αλλά το άλλο δεν πάει κάτω με τίποτα. Γαλανά μάτια… Αν ήταν γαλαζοπράσινα είχε φάει πόρτα ε;

Διαβαστε επισης

loading...