Την Πέμπτη 25 Απριλίου

Ο κήπος του Νομισματικού Μουσείου μετά μουσικής

Με βασικό άξονα και αφετηρία την αγάπη τους για το blues, η Τζένη Καπάδαη και ο Βασίλης Τζαβάρας θα μας παρουσιάσουν στις 18 Απριλίου ένα πρόγραμμα που συνδυάζει blues, swing, jazz, soul αλλά και rock στοιχεία.

 

 

Η Τζένη Καπάδαη κι ο Βασίλης Τζαβάρας συναντήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90. Συνεργάστηκαν τόσο δισκογραφικά αλλά και σε συναυλίες στο πλαίσιο των σχημάτων: Occasional Dream, Jim Crows, Take the money and run, κ.ά.

Τζένη Καπάδαη – φωνή.
Βασίλης Τζαβάρας – κιθάρα, πιάνο, φωνή.

 

Swing Après-Midi
Swing Après-Midi σε ελεύθερη μετάφραση είναι ένα ταξίδι στην πρώιμη εποχή της αμερικάνικης και γαλλικής Jazz, μέσα από τις ρυθμικές μελωδίες της Jazz Manouche. Κλείνοντας τα μάτια ξεγλυστρούν εικόνες, όπως τα καταπράσινα τοπία της γαλλικής επαρχίας, πλανόδιοι μουσικοί με τα όργανα στην πλάτη και ήχοι, σαν της κιθάρας του Django Reinhardt, τις φωνές της Belle Époque, την ανεμελιά των ήσυχων μακρόσυρτων απογευματινών του καλοκαιριού στην εξοχή..

Οι Swing Après-Midi στις 25 Απριλίου στο café του Νομισματικού Μουσείου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα 2 & 1/2 ωρών και θα επιχειρήσουν ένα ταξίδι στο χρόνο και στα ηλιόλουστα και νοσταλγικά απογεύματα μιας άλλης εποχής.

 

Swing Après-Midi
Δημήτρη Ψαλλίδα, Γιώργο Κωστούρο –Κιθάρες
Κώστας Κλάγκος – Μπάσο
Χριστίνα Συριοπούλου – Φωνή

 

Που: Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Πότε: 18 Απριλίου / 25 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ. 210 3610067

[email protected]