Ποια μουσικά events δεν θέλεις να χάσεις το ΠΣΚ που έρχεται

Ποια μουσικά events δεν θέλεις να χάσεις το ΠΣΚ που έρχεται

 

Athenstechno w/BMSK & Rena

To side project της Analogue, #athenstechnο επιστρέφει, αυτή τη φορά με καλεσμένους τους BMSK (Astron bar) & Rena (Cannibal Radio).

Πληροφορίες: Παρασκευή 17/11/2017 μετά τις 00:00 στο six d.o.g.s. Eίσοδος: 5 ευρώ

 

Holy Monitor Live

Με motorik ρυθμούς, υπνωτικά φωνητικά και επαναλαμβανόμενες κιθάρες, οι Holy Monitor δημιουργούν ένα περιβάλλον νεο-διαστημικής ατμόσφαιρας και υπόσχονται να σας οδηγήσουν σε μια φωτεινή ηχητική δίνη μετρονομικών ταλαντεύσεων.

Πληροφορίες: Σάββατο 18/11/2017 στις 21:00 στο six d.o.g.s. Eίσοδος: 5 ευρώ

 

Perestroika: Seds w/ Ellen Allien + Mattik vs Lex, Pan

Η Ellen Allien δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Η ιδρύτρια του πασίγνωστου label Bpitch Control, έρχεται στην Αθήνα και το six d.o.g.s καλεσμένη της ομάδας Seds για ένα εκρηκτικό set.

Πληροφορίες: Σάββατο 18/11/2017 στις 23:55 στο six d.o.g.s. Eίσοδος: 15 ευρώ

 

Αφιέρωμα στην Cesaria Evora

Δυο βραδιές, αληθινά ταξίδια ψυχής μας περιμένουν στο Gazi Live. Η παράσταση αφιέρωμα στην ξυπόλητη ντίβα Σεζάρια Εβόρα έρχεται και στην Αθήνα. Συμμετέχει επίσης η μεγάλη ντίβα των Fado της Πορτογαλίας Dulce Pontes.

Πληροφορίες: 18 και 19/11/2017, Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 20:00, Διάρκεια: 140 λεπτά με διάλειμμα

Εισιτήρια:

Δ Ζώνη όρθιων: 30€, Φοιτητικό 25€
Γ Ζώνη καθήμενων: 35€
Β Ζώνη καθήμενων: 40€
Α Ζώνη καθήμενων: 50€

 

Jazz Chronicles: Human Touch

Jazz Chronicles
Ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή, η σειρά συναυλιών του ΚΠΙΣΝ Jazz Διαχρονίες σκιαγραφεί τις διαφορετικές εκφράσεις της ελεύθερης αυτής μουσικής γλώσσας στον ελληνικό χώρο. Οι Human Touch έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από μια πληθώρα οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Πληροφορίες: Στις 19/11/2017 στις 21:00 στο Ίδρυμα Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, Είσοδος ελεύθερη.

 

Laurel Halo live

Στον χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, η Laurel Halo κάνει την Αθήνα και τα St Paul's Sessions σταθμό της ευρωπαϊκής της περιοδείας, παρουσιάζοντας την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Dust".

Πληροφορίες: Στις 18/11/2017 στον Ιστορικό Ναό Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου στις 21:00, Τιμή εισιτηρίου: 16€ (περιορισμένος αριθμός καθήμενων και ορθίων)