Καβγάς με χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε Βερύκιο και Κρατερό Κατσούλη…

0
14

Ο Κρατερός Κατσούλης, άσκησε κριτική στον Δήμο Βερύκιο για τον τρόπο με τον οποίο αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

«Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα».

«Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια».

 

Με τον Δήμο Βερύκιο να του απαντά σε σκληρή γλώσσα:

«”Αγενής” δεν είναι αυτός που λέει τα πράγματα ωμά με τ’ όνομά τους, αλλά ο άτολμος όπως εσύ Κρατερέ που νομίζεις ότι τάχα εγώ έδιωξα την γυναίκα σου από τον Alpha! Κούνια που σε κούναγε! Ας ήσουν & εσύ στον Α για να την στηρίξεις». Και πρόσθεσε: «Άντε μπράβο με τις ξυνίλες του κάθε δήθεν που τολμάει να αμφισβητήσει τον διαχρονικό σεβασμό μου στον Π.Παυλόπουλο. Άντε μπράβο με τον κάθε πονεμένο, που οταν τρώει “πόρτα” από τον Alpha βλέπει ανάμεσα στους …δράκους τον Βερύκιο».
 
 
Το πινγκ-πονγκ συνεχίστηκε με τον γνωστό ηθοποιό να κάνει retweet τα λεγόμενα του δημοσιογράφου και να τονίζει:  
 
«Προφανώς το “άντε μπράβο”, οι “ξινίλες” και το “άτολμος”, είναι φρασεολογία αντίστοιχη της ασέβειας και της αθυροστομίας με την οποία συνηθίζετε να εκφράζεστε. Ποιος έφαγε πόρτα;! Πότε;! Έτσι με συκοφαντίες θα καλύψετε την ασέβεια σας οσο αφορα τη προσφώνηση σας στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και την υβριστική σας στάση;! Οταν μιλάτε δημόσια για αυτόν αναφέρεστε στο θεσμό,οχι στον άνθρωπο. Ο δήθεν τσαμπουκάς και η φρασεολογία σας δεν με αφορούν. Το συγνώμη, θα σας τιμούσε, δεν είναι ντροπή. Και προφανώς όχι από εμένα από τους θεατές και ακροατές σας. Καλημέρα».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here