HomeBLOG...Τα 5 σκανδαλώδη δημοσιεύματα για τον Σταύρο Θεοδωράκη στο ίντερνετ

Τα 5 σκανδαλώδη δημοσιεύματα για τον Σταύρο Θεοδωράκη στο ίντερνετ

Δεν πρόκειται να κρυφτώ λέγοντας ότι είμαι φαν του Σταύρου Θεοδωράκη ή να ομορφύνω τις εντυπώσεις. Παρόλο που τόσο η εκπομπή του όσο και το σαιτ του μου αρέσουν, ποτέ ο εν λόγω κύριος δεν είχε αυτό το άμεσο και το ειλικρινές για τα δικά μου γούστα. Δεν κρύβω βέβαια ότι μπορεί να έχω επηρρεαστεί και από τα λεγόμενα πολλών συναδέλφων στο δημοσιογραφικό κύκλο που πάντα μιλούσαν για ένα υπερόπτη και απρόσιτο “τύπο”, αλλά και από πρώην συνεργάτες του που επιβεβαίωναν τις φήμες. Αλλά εγώ δεν είδα τίποτε με τα μάτια μου. Οφείλω να το ξεκαθαρίσω για να είμαι απόλυτα σωστός ιδεολογικά.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το Σταύρο Θεοδωράκη από κοντά τον έχω δει 2 φορές, σε εστιατόρια της Αθήνας, και τις δύο με τον κύριο Καμίνη και μεγάλη παρέα.

Έχοντας σα βάση λοιπόν από τα “ακούσματα” μου, ήθελα να κάνω μία διαδικτυακή έρευνα για το Σταύρο Θεοδωράκη και πως αυτός απασχόλησε “αρνητικά” το ιντερνετ μέσα στα χρόνια, μιας και το ΠΟΤΑΜΙ ξεκίνησε.. Αλήθεια ή ψέμματα δε γνωρίζω. Αλλά μιας και τώρα είναι και αρχηγός κόμματος για αυτά τα δημοσιέυματα θα πρέπει να απαντήσει αυτός.

ΑΡΘΡΟ Νο1: Σταύρος Θεοδωράκης, ως φερόμενος συνεργάτης του κ. Σημίτη για το θάνατο της Μαλβίνα Κάραλη. Του Μάνου Λαμπράκη.

link : http://www.mediasoup.gr/node/13626

“Εγώ πιστεύω πως μια μεγάλη αιτία του καρκίνου της Μαλβίνας, ήταν το κυνηγητό που της

έγινε, από την Κυβέρνηση Σημίτη.

Όχι; Εγώ το νομίζω.»

Ο Θεοδωράκης του MEGA, έσκυψε κάτω το κεφάλι, αρνούμενος να δώσει δημόσια,

τη δική του απάντηση”

ΑΡΘΡΟ Νο2: Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη

http://www.iefimerida.gr/news/57291/ζουράρις-ο-σταύρος-θεοδωράκης-πουλάει-μούρη-αλλά-είναι-ωραίο-παιδί-βίντεο

“Τέλος, στην ερώτηση τί παρακολουθεί στην τηλεόραση, ο Κώστας Ζουράρις απάντησε ότι βλέπει ιστορικά ντοκιμαντέρ, εκπομπές για ζώα και περιηγήσεις σε μουσεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεοδωράκης υπήρξε μαθητής μου και δεν τον βλέπω γιατί πουλάει μούρη. Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι διάμεσος, όχι να πουλάει μούρη. Είναι και κατατονικός λίγο οπότε δεν…αν και είναι πολύ ωραίο παιδί».”

ΑΡΘΡΟ Νο3 : 800,000,000 δραχμές μισθοδοσία του Σ. Θεοδωράκη από την ΕΡΤ. Κείμενο του Μάνου Λαμπράκη

link: http://www.mediasoup.gr/node/30168

Ο κύριος Θεοδωράκης (ο αμοιβόμενος επί πρωθυπουργίας Κ. Σημίτη και διοικήσεως  Α. Στάγκου στην ΕΡΤ με τον ελεεινό δημόσιο μισθό των 800 εκατομμυρίων δραχμών το χρόνο –δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ-, όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.) ας μην γελιόμαστε, διαθέτει την ίδια ασυλία που διαθέτουν οι βρυκόλακες της κρατικής εξουσίας. “

ΑΡΘΡΟ Νο 4: Συνεργασία με την Αλεξία Μπακογιάννη στο “Αλάτσι”

link: http://nonews-news.blogspot.gr/2009/05/3_05.html

ΑΕΚ (Ντέμης Νικολαϊδης) , “Αλάτσι” (Σταύρος Θεοδωράκης) και Αλεξία (Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά μιλάμε για ένα…επιχειρηματικό σχέδιο, που σκοπό έχει τη δημιουργία μιας αλυσίδας εστιατορίων με κρητικό φαγητό.

Και θα τα καταφέρουν, γιατί έχουν όλα τα προσόντα. Παλιά τα πάντα μπορούσαν να γίνουν αν υπήρχαν τα 3 Μ. Οι εποχές άλλαξαν. Τώρα βαδίζουμε στην εποχή των τριών Α…

ΑΡΘΡΟ Νο 5: Μυστικές συμφωνίες του Σ. Θεοδωράκη με Ψυχάρη. Του Κώστα Βαξεβάνη

link: http://www.koutipandoras.gr/article/41841/o-prot-agon-moy 

Για τον συγγραφέα του «σατιρικού» άρθρου, μόνο να τον ευχαριστήσω που με έβαλε μαζί με την Μπελούτσι. Και τον Θεοδωράκη ευχαριστώ κατά τα άλλα. Με την Μπελούτσι με έβαλε. Φαντάζεσαι να με έβαζε να βγαίνω απ’ το σπίτι του Ψυχάρη χαράματα;”

Η πολιτική είναι δύσκολη “τέχνη” και εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτή. Απλά αυτός ο τόπος έχει την ανάγκη ενός ΑΦΘΑΡΤΟΥ αρχηγού. Και άφθαρτος είναι ένας πολιτικός που δεν αφήνει τίποτε θολό και αναπάντητο. Ας δούμε λοιπόν σε τι από όλα θα απαντήσει ο κύριος Θεοδωράκης και βλέπουμε. Εξάλλου εμείς κρατάμε και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αρκεί να το καταλάβουμε.

Με πολλή αγάπη,

Ο παρατηρητής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...