HomeBLOGSΟι πιο άνετες ξαπλώστρες - πρέπει να τις έχετε!

Οι πιο άνετες ξαπλώστρες – πρέπει να τις έχετε!

Η καλοκαιρινή  σεζόν (και στις αρχές του φθινοπώρου) είναι μια στιγμή ανάπαυσης. Μια ξεχωριστή στιγμή χαλάρωσης και χαλαρωτικών σκέψεων.Εάν σκοπεύετε να περάσετε πολλές ώρες δίπλα στο νερό, σε μια αυλή ή στην παραλία, αξίζει να φροντίσετε για τον κατάλληλο εξοπλισμό. Εκτός από το αντηλιακό και ένα καπέλο με μεγάλο χείλος, μια άνετη ξαπλώστρα αποδεικνύεται επίσης απαραίτητη. Ένα άνετο μοντέλο είναι η βάση και, όπως γνωρίζετε, οι κατασκευαστές μας προσφέρουν νεότερα και νεότερα προϊόντα. Τι θα λειτουργήσει για εσάς;

Οφέλη ξαπλώστρας παραλίας

Αναμφίβολα, το προϊόν που σκοπεύουμε να πάρουμε μαζί μας στην θάλασσα πρέπει να είναι ελαφρύ, αναδιπλούμενο και κινητό. Έτσι ώστε να χωράει στο πορτ-μπαγκάζ, και όταν φτάσετε – να ξεδιπλώνεται στην στιγμή. Μια καλή ξαπλώστρα παραλιών σας επιτρέπει να χαλαρώσετε εντελώς – έχει ένα σταθερό πλαίσιο, στήριξη για τον σβέρκο και για την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αξίζει επίσης να διασφαλιστεί ότι τοποθετείται σε κατάλληλο ύψος (το οποίο αποτελεί βασικό επιχείρημα κατά την αγορά προϊόντων για μικρούς ή ψηλούς ανθρώπους).

Οι πιο άνετες ξαπλώστρες - τι πρέπει να είναι;

Κατασκευή ξαπλώστρας

Στα ηλεκτρονικά καταστήματα, θα βρείτε προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή και σχετικά χαμηλή τιμή. Μιλάμε για μοντέλα κατασκευασμένα από πλαστικό ή τεχνητό υλικό. Είναι ελαφρύ και άνετο καθώς και εύκολο στη συντήρηση. Μετά από μια μέρα στην παραλία, μπορείτε να τα ξεπλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε την άμμο και τη βρωμιά. Δυστυχώς, δεν είναι κατάλληλα για παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Όπως και οι μεταλλικές ξαπλώστρες, ζεσταίνονται σε χρόνο μηδέν και μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν εγκαύματα.

Ξαπλώστρα υψηλής ποιότητας - γνωρίστε τις ιδιότητές της!

Το καλύτερο μοντέλο

Επομένως, τα ξύλινα μοντέλα αποδεικνύονται ως η καλύτερη επιλογή, αν και δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αυτό το υλικό. Οι ξαπλώστρες παραλίας έχουν συνήθως ένα πλαίσιο από βιτρό ξύλο και το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από χοντρό υφασμένο υλικό, το οποίο επεκτείνει την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Για τον κήπο σας, αξίζει να επιλέξετε ένα προϊόν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αυτό το υλικό. Είναι εύκολο να διατηρηθεί, είναι ρυθμιζόμενο και δείχνει εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και την αλλαγή της αύρας.

Διαβαστε επισης

loading...