Home BLOGS 32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

0
438

Η 32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και μας περιμένει να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018!

 

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. και όπως κάθε χρόνο θα φέρει τον κόσμο του Πειραιά κοντά στο βιβλίο και στις νέες εκδόσεις.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα και κατά τη διάρκειά της το Πασαλιμάνι γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από όλη τη περιφέρεια Αττικής.

 

Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι συνοδεύεται από πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, συναντήσεις με συγγραφείς, εικαστικά δρώμενα, με αφορμή το βιβλίο, για τους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Το βιβλίο υπήρξε ανέκαθεν το βασικότερο και σπουδαιότερο εργαλείο για τη μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια της ανθρωπότητας. Σε μια περίοδο που αξίες και ιδανικά δέχονται ολομέτωπη επίθεση από την υποκουλτούρα, η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων, αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα στη προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη του πνευματικού μας επιπέδου.

 

Κάνοντας μια βόλτα στο όμορφο Πασαλιμάνι, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με το βιβλίο, να το ξεφυλλίσουν και να διαλέξουν μέσα από πληθώρα τίτλων.

 

Διοργάνωση: Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ