HomeBLOGSAύρα και Σeξ: Tί επίδραση έχει η αύρα του ερωτικού σας συντρόφου...

Aύρα και Σeξ: Tί επίδραση έχει η αύρα του ερωτικού σας συντρόφου πάνω σας;

Βγήκα με δύο φίλες μου προχτές, του ιδίου επαγγελμάτος, με το δικό μου και με άρχισαν στα περί well being, life coach και όλα τα συναφή που η αλήθεια είναι ότι αποτελούν το νέο trend στον πλανήτη. Εγώ; Μία yoga ξεκίνησα πριν 3 χρόνια την οποία και συνέχισα με απόλυτη επιτυχία για τρία ολόκληρα… μαθήματα και επισκέφτηκα μία φίλη πριν 2 χρόνια για να κάνω aura soma το οποίο μάλλον σαν aera soma μου φάνηκε.

Δεν κατακρίνω τίποτα, μιας και ότι έχω κατακρίνει το έχω λουστεί, όπως και ότι πολλοι άνθρωποι που γνωρίζω και που ασχολήθηκαν βαθιά με αυτά είναι  άνθρωποι που τους σέβομαι. ( ασχολείται και ο εργοδότης μου οπότε προσέχω τι λέω 🙂 )

Η αλήθεια είναι ότι στη συζήτηση με τις φίλες μου, μπήκα σε έντονες σκέψεις μιας και αυτά που λέγαμε τα είχα νιώσει και δε μπορούσα να τα εξηγήσω. Διάβασα, σέρφαρα, ανακάλυψα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ακριβώς επίδραση έχει η αύρα ενός ατόμου στην ερωτική πράξη:

Σύμφωνα με τη Lisa Chase Patterson, η επιλογή ενός ερωτικού συντρόφου είτε για μία φορά είτε για περισσότερες είναι κάτι που αφήνει στίγμα επάνω μας. Η ίδια λέει “Ποτέ δεν πρέπει να κοιμάσαι με κάποιον με τον οποίο δε θα ήθελες να είσαι πραγματικά μαζί”. Σε αυτό συμφωνούν πολλοί άλλοι συγγραφείς και άνθρωποι που ασχολούνται με τον καθαρισμό της αύρας και την εσωτερική αυτοβελτίωση. Αλλά γιατί είναι σημαντικό να προσέχουμε με ποιους ανθρώπους κοιμόμαστε;

Οι άνθρωποι είμαστε όντα που εκπέμπουν ενέργεια. Η ενέργεια αυτή με την πάροδο των χρόνων έχει δημιουργεί μία συμπαγή βάση και κατ’ επέκταση περικλύεται από ένα “σύννεφο” που είναι η μορφή ενέργειας που μας περικλύει την εκάστοτε χρονική στιγμή. 

Η στιγμή του σέξ είναι μία στιγμή πολύ δυνατή για όλα τα άτομα που μετέχουν σε αυτή. Ο ίδιος ο άνθρωπος σαν μονάδα, ανεβάζει παλμούς, η ενέργεια του είναι έτοιμη να αποκτήσει ροή, κοινώς ο κάθε άνθρωπος είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει την ενέργεια του αλλά και να δεχτεί την ενέργεια των άλλων.

Σε αυτή τη φάση, το θέμα ενέργεια πλέον είναι ολικό, δηλαδή ξεπερνά το “σύννεφο” και έχει να κάνει με τη συμπαγή ενέργεια η οποία μας αποτελεί. Ένας άνθρωπος ο οποίος όμως έχει συμπαγή αρνητική ενέργεια, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής στην οποία η ενέργεια ρέει, το πιο πιθανό είναι να μας μεταδώσει την αρνητική του ενέργεια, την οποία και θα πρέπει να αποβάλλουμε. 

Εκεί έγκειται και το θέμα της επιλογής. Όταν έχεις επιλέξει μετά από γνωριμία έναν άνθρωπο για να κάνεις σεξ, τότε περιορίζεις κατά πολύ τις πιθανότητες της αρνητικής κυκλοφορίες ενέργειας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επίσης, πολλοί μετά το sex λόγω της μειωμένης ενέργειας που έχουν, θεοποιούν την κατάσταση που έζησαν ενώ θεοποιούν και τον ερωτικό τους σύντροφο, ο οποία/α σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδεικνύεται λάθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις “κολλάνε” και οι ερωτικοί σύντροφοι που “τρώνε κόλλα” είναι αυτοί που εισέπραξαν τη θετική ενέργεια, αλλά και αυτό για λίγο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια που αυτοί οι δύο είναι μαζί, όλα ισορροπούν σε μία ανισορροπία ( ο ένας ερωτικός σύντροφος φτύνει, ο άλλος παρακαλάει ) και οι δύο ξεχωριστά είναι ανισόρροποι εσωτερικά.

Και η εύλογη ερώτηση που ακολουθεί είναι: Δηλαδή να κόψω το one-night;

Απάντηση: Δεν είμαι γιατρός, ούτε healer. Εγώ προσωπικά δεν θα το κόψω. Προφανώς αυτό θα είναι για κάποιους που θα είναι οι guru του είδους. Αυτό πάντως που έψαξα και βρήκα για όσους ασπάζονται αυτή την έρευνα είναι τα ακόλουθα. Μπορείς να κάνεις καθαρισμό της αύρας. Πως γίνεται αυτό;

1. Μπάνιο στην μπανιέρα με ειδικά άλατα

2. Μικρή έκθεση στον ήλιο

3. Κολύμπι

Αυτά είναι καθημερινά. Αν τώρα κάνεις την “αρπαχτή” για καμιά βδομάδα σε βλέπω να κάνεις:

1. Διαλογιμό αύρας

2. Θεραπεία Αύρας

3. Εσωτερική παρατήρηση συναισθημάτων

Κουράστηκα ήδη…

Με πολλή αγάπη

Ο παρατηρητής

 

Διαβαστε επισης

loading...