Home BLOGS Αυτοί είναι οι 10 άνδρες που γυμνάστηκαν πρώτοι και έκαναν μόδα του κοιλιακούς

Αυτοί είναι οι 10 άνδρες που γυμνάστηκαν πρώτοι και έκαναν μόδα του κοιλιακούς

0
2163

Όταν λέμε ότι αυτοί οι άνδρες γυμνάστηκαν πρώτοι, εννοώ ότι αυτή ήταν η χρυσή δεκάδα που ανέβασε τα standards των γυναικών και έκανε κάθε άνδρα να παλεύει να αποκτήσει του κοιλιακούς των μοντέλων της δεκαετίας του 90 και τον pop icons της χρυσής χρονιάς του 1996. Οι αρσενικές Twiggy ήταν γεγονός και άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους πολύ πιο απειλητική μέσα από την άνθιση του τύπου, και την προβολή του sexy στοιχείου που καθήλωνε κάθε κοριτσάκι που διάβαζε τη Super Κατερίνα. Αυτά τα κοριτσάκια όμως, σήμερα είναι γυναίκες, και τα πρότυπά τους δεν άλλαξαν.

 


 

10. Backstreet Boys

Τα πέντε αγόρια που έδωσαν soundtrack στα nineties και όλα τα αγόρια της εποχής λάτρευαν να μισούν. Αυτός ο Nick Carter ειδικά, αντικατέστησε τις θρησκευτικές εικόνες στα κοριτσίστικα δωμάτια και είχε κάτω από το βλέμμα του κάθε έφηβη, χωρίς να τον θαμπώνει η αντανάκλαση από τα σιδεράκια της.

 


 

O David Beckam (9) και το φούσκωμα κάτω από τους κοιλιακούς του έχει μονοπωλήσει ουκ ολίγες φορές το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των γυναικών που θέλησαν σίγουρα να περάσουν κάποτε μια βραδιά μαζί του. Το ποδόσφαιρο άρχισε να τους αρέσει, οι γάμπες έγιναν σέξι σημείο επάνω στο ανδρικό σώμα και η Victoria, μία από τις πιο μισητές γυναίκες παγκοσμίως. Ο David, πάντα θα προκαλεί και οι κοιλιακοί του πάντα θα στέκονται (μαζί με το φούσκωμα κάτω από τους κοιλιακούς του).

 


 

8. Enrique Iglesias

Ο γιος του πάλαι ποτέ ανδρικού συμβόλου, που στο “Bailamos” ανέβαζε τη μπλούζα του, αλλά ποτέ δεν τόλμησε να κατεβάσει το παντελόνι του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο προικισμένος από τη φύση, αλλά από ότι βλέπουμε από την παραπάνω φωτογραφία, φροντίζει, τουλάχιστον, το τριχωτό της περιοχής.

 


 

 

Ο Ricky Martin (7) βγήκε από το γυάλινο καβούκι του που ήταν τοποθετημένο μέσα σε μια διάφανη ντουλάπα, η οποία είχε καλυφτεί με μια διάφανη κουβέρτα και αποκάλυψε ότι είναι gay. Με λίγα λόγια, δε χρειαζόταν ποτέ να το πει αφού όλοι το είχαμε ψιλιαστεί, λίγο πολύ. Τα πουκάμισά του δεν κούμπωναν ποτέ. Τα στενά του τζιν δεν του πέταγαν ούτε ένα μικρό ανεπαίσθητο σωσιβιάκι έτσι για τα μάτια του κόσμου. O Ricky Martin, ακόμα και ως gay, μαζεύει τα βλέμματα των γυναικών.

 


 

6. Πάνος Μιχαλόπουλος

Μαζί με το Σταμάτη Γαρδέλη, αποτέλεσαν τα μεγάλα ανδρικά πρότυπα του ελληνικού κινηματογράφου από τη δεκαετία του 1980 και μετά. Οι πρώτοι γυμνασμένοι άνδρες που εμφανίστηκαν ποτέ στην ελληνική showbiz, έκαναν γυμνές φωτογραφίσεις και δε δίστασαν να τσιτσιδωθούν για τον κινηματογράφο. Στις παλιές βιντεοταινίες, δεν υπήρχε ούτε ένα σενάριο στο οποίο ο Μιχαλόπουλος να μην είχε μια σκηνή , τουλάχιστον, χωρίς μπλούζα, ώστε να δείξει τους καλοδουλεμένους κοιλιακούς του, που κρατούσαν λίγο από το ελληνικό στοιχείο του σουβλακίου.

 

 


 

 

5. Ο Πρίγκηπας Harry, ομολογουμένως είναι φλώρος, αλλά αυτό δεν παύει να του δημιουργεί μια γοητεία, αν σκεφτείς ότι ο μεγαλύτερος nerd των τελευταίων χρόνων (aka Steve Jobs) έχει υπάρξει φαντασίωση πολλών γυναικών με το σοφιστικέ γυαλί και το μαύρο ζιβάγκο του.

Ως κακός βασιλικός αδερφός, ο Harry ήταν πάντα προτιμότερος από το William, και μεταξύ μας, καλά κάνει, αφού βασιλιάς ήξερε ότι δε θα γίνει ποτέ και κανείς δε θα μπορούσε να τον εκθρονίσει. Ψηφίζουμε Harry. Κοιλιακούς δεν έχει, αλλά εγώ τον πάω.

 


 

4. Νίκος Παπαδάκης

Ο Έλληνας Θεός όπως λένε όλες οι μανάδες όταν τον βλέπουν, κάνοντάς μας να αισθανθούμε πιο άβολα κι από όταν βλέπουμε ερωτική σκηνή σε dvd μαζί τους. Όταν πρωτοεμφανίστηκε υπήρξε ένα φαινόμενο και το καλλίγραμμο σώμα του παραμένει και τώρα πραγματικά αψεγάδιαστο. Οι κοιλιακοί του συνεχίζουν να είναι σε άριστη κατάσταση και θεωρείται ένας από τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz με την περισσότερη “κοιλιακή επιρροή”.

 


 

Τον θυμάστε τον Peter Andre (3); Αυτός ο Κύπριος καλλιτέχνης με τις επιτυχίες που κανείς δε θυμάται σήμερα, κοσμούσε τόσα παιδικά δωμάτια σε κάθε γειτονιά, που μετρούνταν μόνο στους κοιλιακούς του: 132. Δε φορούσε ποτέ μπλούζα και το παντελόνι έπεφτε χαμηλά για να αποκαλύψει κάθε φούσκωμα – μυ που είχε στην κοιλιακή χώρα (περίπου 187 στο σύνολο).

 


 

2. David Charvet

Εντάξει, μπορεί στη φωτογραφία να μη φαίνεται το six pack που με τόσο κόπο έχτισε, αλλά το κρύβει το αντικείμενο του πόθου του, Pamela Anderson. Το κορίτσι που υπήρξε η πρώτη εκσπερμάτιση των 20-something μαγεύτηκε από τους κοιλιακούς του γοητευτικού -τότε- Matt από το Baywatch και έκανε ότι πνιγόταν κάθε 10 λεπτά για να τη σώζει. Εκείνη την περίοδο όλοι άρχισαν να γυμνάζονται αλλά βρέθηκαν αγκαλιά με την απέναντι χοντρή γειτόνισσα, που, επειδή είχε μεγάλο στήθος από το πάχος, θεωρούσε τον εαυτό της Pam. Perfect match!

 


 

1. Σακης Ρουβας (Sakis)

O Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να έχει το πιο υγιές σώμα με τους κοιλιακούς του να μη φαίνονται σαν καλοριφέρ, αλλά σαν μια καλογυμνασμένη μάζα μυών. Εμφανίστηκε με φούστα, με ολόσωμη κολλητή φόρμα, με σακάκι, με τζιν, με κοστούμι (…) και το αποτέλεσμα των εντυπωσιακών κοιλιακών παραμένει. Ακόμη και με στολή Thundercats, ο Sakis θα είναι πάντα ο Sakis.