HomeBLOGSΈνα Χριστός Ανέστη έμεινε και πάμε παραλία!

Ένα Χριστός Ανέστη έμεινε και πάμε παραλία!

Αδιαμφισβήτητα, το καλοκαίρι αν όχι όλοι, τουλάχιστον το 90% ετούτου του πλανήτη το λατρεύουν. Ποιος δε θέλει να λιάζεται με τις ώρες, να περνάει ξένοιαστες στιγμές, χωρίς το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας; 

 

 

Μη μου αγχώνεστε όμως! Η αγαπημένη μας εποχή πλησιάζει. Και μαζί της, κάθε τρέλα, ζωηράδα και σπιρτάδα. Το καλοκαίρι για όλους μας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου έρωτα, σίγουρα πιο δυνατού, ή για τους δεσμευμένους ακόμα πιο παθιασμένα βράδια, δίπλα στη θάλασσα, με το ελαφρό αεράκι να συνοδεύει τις αγκαλιές μας. Ναι ξέρω, τώρα τα διαβάζετε και εσάς τους μη ρομαντικούς σας έρχεται εμετός, έλα όμως που έτσι σκέφτεστε όλοι, αλλά δεν το παραδέχεστε; Κι ακούστε με! Ως νησιώτισσα, κάτι παραπάνω ξέρω. Και για να συνεχίσω το παραλύρημα, το καλοκαίρι είναι περίοδος ζευγαρώματος, είναι η εποχή που κανείς δεν κοιμάται αν ο ήλιος δεν ανατέλλει. Ακόμα κι εμείς τα εργαζόμενα νιάτα, αν δεν έρθει η έναρξη της βάρδιας μας, δε λέμε να ξεκουμπιστούμε από το beach bar που ξημερωβραδιαζόμαστε! Είναι τότε που όλοι φοράμε το μαγιώ μας το πρωί και το κρατάμε φορεμένο μέχρι το βράδυ. Οι κορασίδες, δε νοιάζονται να βγουν έξω χωρίς make up, γιατί κανένας δεν παρατηρεί τα τις ατέλειες στο πρόσωπό τους, αλλά το σημάδι από το μπικίνι και τα ηλιοκαμμένα τους κορμιά! Όλα καλά λοιπόν!

Γιατί ο ήλιος μας φτιάχνει … κέφια και υγεία – Η απάντηση της Επιστήμης

 

 

Λοιπόν έχουμε και λέμε. . Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Πάσχα! Είναι πάλι αυτή η γιορτή που όσοι καταγόμαστε από χωριό θα κάνουμε απόδραση στην ύπαιθρο, θα μαζευτούμε με το σόι να σουβλίσουμε τον οβελία και λίγο-πολύ θα μπούμε στο mood του καλοκαιριού. Ο καιρός ήδη έχει αρχίσει να βελτιώνεται(λύσσαξε φέτος, μας τάραξε στο κρύο), οι πρώτοι καφέδες σε εξωτερικούς χώρους έχουν αρχίσει και το μπλα μπλα δεν έχει σταματημό. Δεν έμεινε τίποτα σας λέω για το ατέλειωτο party για μας τους party animals αλλά και για την απόλυτη χαλάρωση για σας τους πιο alternative να το πω, ρομαντικούς να το πω, όπως θέλετε ονομάστε το!

 

Και για μας, τους λάτρεις των ποτών και ειδικότερα των coctails, τα οποία την καλοκαιρινή περίοδο έχουν την τιμητική τους, ήνεκεν η ώρα! Ένα sex on the beach ή ένα cosmopolitan είναι ό,τι καλύτερο για μας που προτιμάμε τα drinks με όμορφες αποχρώσεις! Για όσους η φαντασία ακόμα και στα ποτά οργιάζει, θα προτιμήσουν ένα porn star ή μια caipirinha! Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ τα λατρεύω! Κι αν ανήκετε στους αναποφάσιστους πελάτες, ζητήστε από το μπάρμπαν να κάνει τη δική τους σπεσιαλιτέ. Έρχεται ο καιρός που θα βάλουμε φωτιά στις νύχτες, ο χορός δε θα χει σταματημό και το party μέχρι το πρωί θα είναι καθημερινότητα. Ετοιμαστείτε λοιπόν!

 

 

Αυτή λοιπόν είναι η μόνη σας ελπίδα, τις δύσκολες μέρες στο γραφείο, στη σχολή, στο φροντιστήριο και σε άλλα τέτοιου είδους “ανεπιθύμητα” μέρη. Μετράτε αντίστροφα, σκεφτείτε τον φετινό σας προορισμό και όλα θα ‘ναι καλύτερα! Trust me! Καλό σας βράδυ!

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Μια ολόκληρη γειτονιά έμαθε νοηματική για να κάνει έκπληξη σε φίλο τους με προβλήματα ακοής!

 

Νέο επικό trailer για το Game of Thrones!

Διαβαστε επισης

loading...