HomeBLOGSΈνα ξενοδοχείο που ίπταται σας περιμένει στο Περού!

Ένα ξενοδοχείο που ίπταται σας περιμένει στο Περού!

Σκεφτήκατε ποτέ να κοιμηθείτε στη φωλιά ενός κόνδορου;

 

Στο Περού υπάρχει ένα ξενοδοχείο που αιωρείται. Αν σας ιντριγκάρει η ιδέα της διανυκτέρευσης σε ένα δωμάτιο σε σχέδιο κάψουλας με θέα τ’ αστέρια, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να επισκεφθείτε αυτό το ξενοδοχείο, που κρέμεται στα 400 μέτρα πάνω από την Ιερή Κοιλάδα στο Κούσκο του Περού μια ανάσα από το Μάτσου Πίτσου!

 

Μπορεί να χρειάζεστε κράνος για να φάτε αλλά οι 7 αιωρούμενες αναπαυτικές σουίτες θα σας αποζημιώσουν για όλα!

 

Το Skylodge Adventure Suites βρίσκεται στην Ιερή Κοιλάδα του Cuzco του Περού και σας προσφέρει την ευκαιρία να κοιμηθείτε μέσα σε ένα εντελώς διαφανές κρεμαστό υπνοδωμάτιο, που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε την εντυπωσιακή θέα αυτής της μαγευτικής και μυστικιστικής κοιλάδας. Επιπλέον, για να κοιμηθείτε στο Skylodge, θα χρειαστεί ν’ανεβείτε 400 μέτρα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν πρωινό & γκουρμέ δείπνο με κρασί, μεταφορά από το Cuzco και τους επαγγελματίες δίγλωσσους οδηγούς τους.

 

 

natura_vive_skylodge_2.jpg

 

 

 

skylodge-adventure-suites.jpg

 

 

Αυτή η αιωρούμενη κάψουλα φυσικά δεν απευθύνεται σε όλους αλλά ποιος από μας θα έλεγε όχι στο να δοκιμάσει τα όρια του και να κοιμηθεί ένα βράδυ στον αέρα;

 

Σε κάθε κατάλυμα μπορούν να μείνουν μέχρι 12 άτομα ανά διανυκτέρευση. Μέχρι πέρυσι, οι τιμές των αιωρούμενων δωματίων έφταναν τα 450 δολάρια ανά άτομο!

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...