Home BLOGS Φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας με αφορμή τη βάφτιση του πρόγκιπα Luis!

Φωτογραφίες της Βασιλικής Οικογένειας με αφορμή τη βάφτιση του πρόγκιπα Luis!

0
522

Το Kensington Palace έχει κυκλοφορήσει τέσσερις επίσημες φωτογραφίες για να σηματοδοτήσει τη βάφτιση του Πρίγκιπα Λούις. Παίρνοντας από τον κορυφαίο φωτογράφο πορτραί του Matt Holyoak, ο οποίος φωτογράφησε επίσης τη Βασίλισσα και το δούκα του Εδιμβούργου για την 70η επέτειο του γάμου τους.

Τα στιγμιότυπα δείχνουν για πρώτη φορά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge με όλα τα παιδιά τους.

 

Μια μεγαλύτερη ομάδα πυροβολισμών χαρακτηρίζει το βασιλικό μωρό μαζί με τους πιο κοντινούς συγγενείς του, όπως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, η Pippa Middleton και ο James Matthews, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης και της Carole και του Michael Middleton.

 

Οι περισσότερες εικόνες τραβήχτηκαν στο δωμάτιο πρωινού στο Clarence House στις 9 Ιουλίου, λίγο μετά την τελετή στο The Chapel Royal, το παλάτι του St James, όπου ο πρίγκηπας Λουίς εγκωμιάστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury.

 

Μία φωτογραφία δείχνει τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ στον κήπο του Clarence House που λικνίζει τον Πρίγκιπα Λουίς στην αγκαλιά του, ο οποίος φορούσε μια παραδοσιακή λευκή βατόμουρο φόρεμα. Ενώ ούτε η βασίλισσα ούτε ο πρίγκιπας Φίλιπ παρευρέθηκαν στη βάπτιση λόγω μιας “αμοιβαίας συμφωνίας” με τις Cambridges που δεν θεωρείται ότι σχετίζονται με την υγεία, οι καταλαβαίνω βασιλικοί ανεμιστήρες έχουν εντοπίσει το πορτρέτο της Βασίλισσας που κρέμεται στο φόντο της ομαδικής φωτογραφίας.

 

Το πορτρέτο της Αυτής Μεγαλειότητας κρέμεται μαζί με έναν από τους Ιρλανδούς θεατρικούς συγγραφείς, George Bernard Shaw. Η Holyoak είναι ένας από τους πιο περιζήτητους φωτογράφους του κόσμου, έχοντας δουλέψει με πληθώρα διάσημων προσώπων όπως η Jennifer Lawrence, ο Gary Oldman και ο Jude Law και έχει τραβήξει φωτογραφίες για πολλά κορυφαία περιοδικά μόδας, όπως το Bazaar του Harper και το Dazed and Confused .

 

Ορισμένες φωτογραφίες του ανήκουν την Εθνική Πινακοθήκη – όπου η Δούκισσα του Cambridge είναι προστάτης – για να αποτελέσουν μέρος της μόνιμης συλλογής τους.

 

christening-photograph-royal-family.jpg

 

 

duchess-of-cambridge-prince-louis.jpg

 

 

royal-baby-christening1.jpg