HomeBLOGSH "soap maker" του Corregio - Μια δολοφονία που θα σας ανατριχιάσει

H “soap maker” του Corregio – Μια δολοφονία που θα σας ανατριχιάσει

Ιταλία 1946

 

Η Leonarda Cianculli (Απρίλιος14, 1894 – Οκτώβριος 15, 1970) ήταν μια τυπική ιταλίδα νοικοκυρά που έφτιαχνε σπιτικό σαπούνι και βουτήματα για το τσάι και το κάφε. Μόνο που στις συνταγές της υπήρχε ένα κρυφό συστατικό….η ανθρώπινη σάρκα.

 

Είχε βιαστεί όταν ήταν μικρή από τη μητέρα της και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 2 φορές μέχρι που τελικά κατάφερε να φτιάξει τη ζωή της ,να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

 

Όταν ο αγαπημένος της γιος Giuseppe έπρεπε να καταταγεί στον ιταλικό στρατό κατα τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αυτή πίστευε πως ο μοναδικός τρόπος για να τον προστατέψει στη μάχη ήταν να κάνει αυτή ανθρώπινες θυσίες.

 

Μεταξύ του 1939 και 1940 είχε δολοφονήσει τρεις γυναίκες στο Corregio της Ιταλίας. Πρόσφερε στα θύματά της ένα ποτήρι κρασί με υπνωτικό και στη συνέχεια τα σκότωνε με ένα τσεκούρι. ‘Εκοβε τα θύματα και τα μαγείρευσε χρησιμοποιώντας τα στα βουτήματά της τα οποία μάλιστα πρόσφερε σε οικογένεια και φίλους. Επίσης τα χρησιμοποιούσε και για να φτιάξει σαπούνι με το οποίο πλενόταν αυτή και ο σύζυγός της.

 

Όταν συνελήφθη, ομολόγησε, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των όσων είχε διαπράξει. Κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης στη φυλακή και 3 χρόνια σε ποινικό άσυλο.

Διαβαστε επισης

loading...