Home BLOGS Η σκοτεινή θεωρία πίσω από τον «θάνατο» της Avril Lavigne ξεπερνά σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας που έχουν κερδίσει όσκαρ!

Η σκοτεινή θεωρία πίσω από τον «θάνατο» της Avril Lavigne ξεπερνά σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας που έχουν κερδίσει όσκαρ!

0
347

Μιλάμε για τέτοιο βαθμό υπερβολής, ή μάλλον υπερβολικής φαντασίας, που πραγματικά αυτοί που το σκέφτηκαν και το διέδωσαν, και ακόμα περισσότερο αυτοί που το πιστεύουν, και είναι χιλιάδες, αξίζουν βραβείο!

Τι βραβείο; Ηλιθιότητας θέλετε, φαντασιοπληξίας θέλετε, κάτι θα πάρουν όμως γιατί τους αξίζει!

Η θεωρία υποστηρίζει ότι η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια πέθανε πίσω το 2003 και η Avril Lavigne που βλέπουμε έκτοτε είναι σωσίας της για χάρη των παπαράτσι, η οποία ακούει στο όνομα Melissa Vandella. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας, πιστεύουν ότι αυτό το σενάριο δικαιολογεί το γιατί η μουσική και το όλο στυλ της έχει αλλάξει από εκείνη την χρονιά συγκριτικά με την αρχή της καριέρας της.

 

Ένας φανατικός twittεράς υποστηρίζει ότι η Καναδή pop star δεν άντεχε άλλο την φήμη της για αυτό και η ίδια προσέλαβε σωσία για να παρουσιάζεται στους φωτογράφους κτλ. Αυτή η σωσίας ήταν η Melissa με την οποία έγιναν καλές φίλες, και ένα βράδυ στο στούντιο, η Avril Lavigne θεώρησε αστείο το να μάθει στην Melissa πώς να τραγουδά σαν εκείνη, να μιμηθεί την φωνή της.  Στην συνέχεια η θεωρία θέλει την τραγουδίστρια το 2003 να αυτοκτονεί λίγο μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της παππού, και η εταιρεία παραγωγής αντί να αφήσει σε ησυχία την οικογένειά της να πενθήσει, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την σωσία της για να συνεχίσει την καριέρα της original.

 

Δεν μπορείτε να πείτε… γίνεται χαλαρά ταινία και μάλιστα αν αλλάξεις λίγο τους χαρακτήρες τύπου βγάλεις την pop star και βάλεις κάποια άλλη-ο, θα κάνει και τρελές εισπράξεις ως σενάριο!