Home BLOGS Η “Στέλλα” της Κυψέλης επιστρέφει!

Η “Στέλλα” της Κυψέλης επιστρέφει!

0
554

Η εταιρεία διανομής Weird Wave αναβιώνει ακόμα έναν κινηματογράφο, τον πρώτο της θερινό.

 

Έπειτα από οκτώ χρόνια κινηματογραφικής σιωπής, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Στέλλα ανοίγει ξανά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2018 για να υποδεχτεί τους κατοίκους της Κυψέλης και όχι μόνο. Η εταιρεία διανομής Weird Wave, που έχει την έδρα της στην περιοχή της Κυψέλης, αναλαμβάνει τη διαχείριση του θερινού κινηματογράφου και εγγυάται την προβολή ταινιών υψηλού επιπέδου.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Στέλλα είναι ο πρώτος θερινός που αναβιώνει η Weird Wave, και ο τρίτος κινηματογράφος συνολικά, έχοντας ήδη ανακαινίσει και επαναφέρει στη ζωή δύο χειμερινούς που ήταν εγκαταλελειμμένοι για πολλά χρόνια: το θρυλικό Αστος στο κέντρο της Αθήνας, που εγκαινιάστηκε το 2015, και την Ανδόρα στους Αμπελόκηπους, που ξανάρχισε να λειτουργεί την άνοιξη του 2018.

 

Αυτή τη φορά, η Weird Wave επενδύει στη δική της γειτονιά, την Κυψέλη, μια πολυπολιτισμική και ιστορική περιοχή της Αθήνας που έχει στερηθεί εδώ και χρόνια τη μαγεία του σινεμά. Βασικός στόχος της Weird Wave είναι πάντα ο ίδιος: να εμπλουτίσει την πολιτιστική ζωή της περιοχής και να ομορφύνει τα βράδια των Αθηναίων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ταινίες πρώτης προβολής από τον εκλεκτικό κατάλογό της.

 

Φέτος το καλοκαίρι, το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τις ταινίες:

 

  • Ο Πρόεδρος Με τον Ρικάρντο Νταρίν στον πρωταγωνιστικό ρόλο

  • Ο Λαβύρινθος του Πάνα Η μεγάλη επιτυχία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σε επανέκδοση

  • Αναζητώντας τον Ερικ Η κωμωδία του Κεν Λόουτς με τον Ερίκ Καντονά

  • Για Καλό και για Κακό Μια έξυπνη και ανατρεπτική κωμωδία

  • Δεν θα Συμπεθεριάσουμε Ποτέ! Η Νο.1 ιταλική κωμωδία της χρονιάς

  • Η Γειτόνισσα Η πρώτη κωμωδία της Σοφί Μαρσό

  • Τσε: Ο Αργεντίνος Η βιογραφία του Τσε από τον Στίβεν Σόντερμπεργκ

  • Τσε: Ο Επαναστάτης Το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Τσε Γκεβάρα

  • Το Ατελιέ Από τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Λοράν Καντέ

  •  

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Στέλλα έχει προϊστορία: αποτελεί συνέχεια του Πιγκάλ που άνοιξε το 1969 και λειτούργησε ανελλιπώς για 21 καλοκαίρια, μέχρι το 1989. Μετονομάστηκε σε Δημοτικό Κινηματογράφο Στέλλα το 1992, όταν ξανάνοιξε από τον Δήμο Αθηναίων, και έκλεισε τις πόρτες του το 2010.

Και φτάνουμε στον Ιούλιο του 2018. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Στέλλα επιστρέφει, με πάνω από 200 καθίσματα, ανανεωμένος και έτοιμος να υποδεχτεί παλιούς θαμώνες και νέους κινηματογραφόφιλους εκεί που ήταν πάντα: στο νούμερο 34 της οδού Τενέδου, στη Φωκίωνος Νέγρη.

 

Info 

Δημοτικός Κινηματογράφος Στέλλα 

Τενέδου 34, Κυψέλη, Φωκίωνος Νέγρη 

Τηλ.: 210 8657200

 

o-neon-570.jpg