HomeBLOGSΣυμβουλή: Πώς να είσαι cool γκόμενα!

Συμβουλή: Πώς να είσαι cool γκόμενα!

Πρώτα απ’ όλα, πριν αρχίσουμε το post, πρέπει να πούμε ότι μία γυναίκα που το παίζει cool μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί και να την παρατήσουν, αφού πρώτα τη χαρακτηρίσουν με επίθετα απρεπή και άκομψα (π.χ. ντακότα, τσουρέκω, αρπάχτρα, ρουφήχτρα, για τις δυναμικές γυναίκες έχει επικρατήσει το μπιφτεκού, το τζιβιτζιλού κ.α.). Γι’ αυτό λοιπόν, αγαπητή μου αναγνώστρια, πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το παρακάτω, για να μην καταλήξεις σπίτι μόνη σου, εσύ και ο “λαγός”.

 

Σε αντίθεση με τον cool γκόμενο, η cool γκόμενα πρέπει να είναι φιλική και προσιτή. Όλα όσα ακούγονται και δείχνει η τηλεόραση με τη Σάλμα Χάγιεκ να πίνει ποτό σύμφωνα με την απόχρωση του κραγιόν της και τη Μπιγιόνσε που δε μιλάει σε κανέναν αλλά όλοι την προσεγγίζουν, είναι ένας αστικός μύθος, φτιαγμένος από gay σκηνοθέτες και παραγωγούς για να απωθήσουν το ανδρικό φύλο από τη γυναικεία παρουσία, να το ξενερώσουν και να το κάνουν να αλλάξει κατεύθυνση. Μιλάμε για ολόκληρη συνωμοσία!

 

Μείνε ευγενική και χαμογέλα στους γύρω σου. Ξεκαρδίσου. Πέσε στα πατώματα και αυτοσαρκάσου. Αυτά που λένε “πως αν είσαι πολύ προσιτή μπορεί ο άνδρας να σε δει σα φίλη” δεν ισχύει. Οι γυναίκες μπορούν να δουν φιλικά έναν άνδρα 90 φορές πιο εύκολα απ’ότι ένας άνδρας μια γυναίκα. Να έχεις πάντα στο μυαλό σου, ευγενική μου αναγνώστρια, ότι δεν πρέπει να είσαι η βασίλισσα της παρέας αλλά η παρασκηνιακή φίλη. Όχι αυτή που πρόκειται να κοιτάξουν, αλλά αυτή που πρόκειται να παρατηρήσουν. Μη ντυθείς ποτέ σαν ξέ@@λο. Αν ο σκοπός της εξόδου σου είναι η γονιμοποίηση, πέτα τα όλα. Αν ο σκοπός σου είναι να βρεις ένα σταθερό γκόμενο, ντύσου σεμνά, βγάλε μόνο ένα σημείο του σώματος σου και δείξε απόλυτη αφοσίωση στην ανάδειξή του. Αυτό στο προτείνω, γιατί αν ποτέ καταλήξεις να είσαι με αυτόν που θα στην πέσει, κάποια στιγμή σε έναν τσακωμό, η πρώτη εικόνα που θα επαναφέρει στο μυαλό του είναι αυτή που είχες όταν σε γνώρισε. Για να μην ξενερώσει λοιπόν μετά από ένα τσακωμό και για να τον κάνεις να σκεφτεί το θέμα καλύτερα, φρόντισε να μην είσαι ντυμένη στο πρώτο ραντεβού, όπως η Γωγω Μαστροκώστα στα early 90’s.

 

Το πρώτο βήμα δεν ανήκει αποκλειστικά στον άνδρα. Μπορείς κι εσύ, cool γκόμενα, να κάνεις την πρώτη κίνηση. Ποτέ δεν πας να μιλήσεις. Ποτέ δεν κοιτάς σαν ξελιγωμένη. Ποτέ δεν κάνεις τη ντίβα. Το μυστικό μιας πετυχημένης γυναίκας, είναι να στέκεται στο ενδιάμεσο. Να κάνει τον άνδρα να νιώσει κάτι μεταξύ Θεού και θνητού -ποτέ ένα από τα δύο άκρα.

 

Σε ένα bar τραγουδάς, χορεύεις και μπορείς ακόμα και να ξεβιδωθείς. Πρόσεξε όμως: μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά αλλά μόνο με τις φίλες σου. Μην ξεβιδώνεσαι ποτέ με έναν φίλο σου γιατί δεν πρόκειται να σε προσεγγίσει ποτέ άνδρας -εκτός κι αν ο φίλος σου φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και κάνει τη φιγούρα “πεταλουδίτσα” κάθε φορά που μπαίνει το beat. Αν κρυώνεις, παραδέξου το. Αν πονάει το κεφάλι σου, πες το. Το πρώτο πράγμα που θέλουν να νιώθουν οι άνδρες, είναι προστάτες και σημαντικοί. Κάν’τον να νομίζει ότι σε βοηθάει με κάποιο τρόπο, ακόμα κι αν το να σου κάνει αέρα, σου φέρνει ναυτία.

 

Μερικά τελευταία tips: Βάψου φυσικά γιατί οι άνδρες φαντάζονται κατευθείαν μια γκόμενα στο κρεββάτι, οπότε το πολύ βαμμένο απορρίπτεται γιατί δε θεωρείται νορμάλ κρεββατική παρουσία. Ναι, βάλε τακούνια, αλλά μην παραδεχθείς ποτέ ότι σε πονάνε, μιας και ο άλλος θα σε θεωρήσει ούγκαλο που επειδή βγήκε μετά από 2 μήνες αποφάσισε να φτιασιδωθεί. Αν έχεις λεφτά, έχεις κάνει ταξίδια κλπ, μην το αναφέρεις γιατί ο άλλος θα νιώσει πως δε μπορεί να σου προσφέρει τίποτα. Μην πεις ποτέ κακή κουβέντα για πρώην σου με τις φίλες σου και τύχει να το ακούσει, γιατί η μεγαλύτερη φοβία του γαμπρού είναι οι φίλες της νύφης

.

 

Διαβαστε επισης

loading...