Home BLOGS Τα ΒορΟινά έρχονται στην Αθήνα

Τα ΒορΟινά έρχονται στην Αθήνα

0
368

Τα ΒορΟινά, η εκδήλωση γευσιγνωσίας της ένωσης οινοπαραγωγών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”, επιστρέφουν στην Αθήνα στις 29 Ιανουαρίου για την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους φίλους του κρασιού, το κοινό που θέλει να γνωρίσει και να ενημερωθεί για την εξέλιξη του επώνυμου ποιοτικού οίνου από τα δημοφιλή οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας. 

 

voroina18_fb_cover.png

Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν 23 οινοποιεία, τα οποία μέσα από τις ετικέτες των κρασιών και αποσταγμάτων τους αναδεικνύουν τον πλούτο, την πολυπλοκότητα και την εξαιρετική ποιότητα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα. 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ευρεία γκάμα κρασιών, από τα φρέσκα λευκά και ροζέ της νέας σοδειάς του 2017 έως επιλεγμένα παλαιωμένα και πειραματικά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν. Μεταξύ αυτών, αφρώδεις και ημιαφρώδεις οίνους, γλυκείς και αποστάγματα απλά και παλαιωμένα. 

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας της ένωσης οινοπαραγωγών “Οίνοι Βορείου Ελλάδος” που εγκαινιάζει οινικά τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

 

b_img_5695.jpg