HomeBLOGSΤελικά δεν είπαμε γεια στον μάταιο κόσμο τούτο το ΣΚ που μας...

Τελικά δεν είπαμε γεια στον μάταιο κόσμο τούτο το ΣΚ που μας πέρασε… Γιατί δεν μας ήθελε ούτε ο μυστηριώδης Nibiru;

Τον πανικό που προκλήθηκε στην Αμερική το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τον πήρατε χαμπάρι; Και δεν μιλάμε για τις απειλές από Κορέα μεριά. Μιλάμε για κάτι άλλο,  πιο μεγάλο… εξω-κοσμικό θα λέγαμε.

 

Τον τελευταίο μήνα είχε προκληθεί σούσουρο για τον επικείμενο αφανισμό της Γης από τον πλανήτη Nibiru ο οποίος θα μας χτυπούσε αλύπητα και θα αφάνιζε τον πλανήτη μας από το ηλιακό μας σύστημα. Η θεωρία αυτή να σημειωθεί ότι ήταν γνωστή εδώ και καιρό, απλά όσο η ημερομηνία πλησίαζε τόσο περισσότεροι ήταν αυτοί που το πίστευαν.

 

Μιλάμε για τέτοιο πανικό όπου και έκτακτο δελτίο ειδήσεων βγήκε (τον λόγο δεν τον ξέρουμε ακόμα), αλλά και αναγκάστηκε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και η NASA για να καθησυχάσει τον κόσμο.

Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτή την παραφιλολογία και όλη αυτή την υστερία;

 

Ο άνδρας που απαντά στο όνομα David Maede, δηλώνει «Χριστιανός νουμερολόγος» και ο οποίος τους τελευταίους μήνες υποστήριζε σθεναρά και δημόσια, πείθοντας ολοένα και περισσότερο κόσμο ότι ο κόσμος θα έρθει στο τέλος του στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

Η βασική θεωρία πίσω από την άποψή του είναι το νούμερο 33, το οποίο από ότι φαίνεται έχει μεγάλη σημασία.

 

Στις 23 του μήνα θα συμπληρώνονταν 33 μέρες από την επική ολική έκλειψη του Ηλίου, ο Ιησούς έζησε 33 χρόνια και το όνομα Ελοχίμ, το οποίο είναι και το όνομα του Θεού στα Εβραϊκά, εμφανίζεται 33 φορές στην Βίβλο.

 

Ο ίδιος υποστήριζε ότι η Γη θα εξαλειφθεί από τον μυστηριώδη πλανήτη Nibiru. Όπως αφού  η 23η του μήνα πέρασε και το τέλος δεν ήρθε, κάπως έπρεπε να τα μαζέψει δήλωσε στην Washington Post:” Ο κόσμος δεν έρχεται στο τέλος του κυριολεκτικά, αλλά στο τέλος του όπως τον ξέρουμε μέχρι τώρα. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου δεν θα είναι ίδιο στις αρχές του Οκτώβρη»….

 

Μωρέ λέτε;

 

Εμείς πάντως βρήκαμε και το κατάλληλο άσμα για την περίσταση… Θα μπορούσε κανείς να πεί ότι αποτελεί και πηγή έμπνευσης για τον κύριο!

 

Διαβαστε επισης

loading...