HomeBLOGSViva Mexico… Oι πιο spicy γωνιές της Αθήνας με αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις...

Viva Mexico… Oι πιο spicy γωνιές της Αθήνας με αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις για δυνατούς καλοφαγάδες!

Κουζίνα για αυτούς που το λέει η καρδούλα τους και δεν φοβούνται να κάψουν την γλώσσα τους. Δοκιμάσαμε και καταλήξαμε σε 3 μοναδικά στέκια, ένα στο κέντρο, ένα βόρεια και ένα πιο νότια για να πιάσουμε σχεδόν όλη την Αττική με τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια. Οι καλύτερες γωνιές της Αθήνας για μεξικάνικες γεύσεις που θα σε κάνουν να φωνάξεις Arriba, arriba! Και Ándale, ándale μονομιάς και να ξαναπάς και να ξαναπάς και… να ξαναπάς!

 

Amigos: Κλασική επιλογή για μεξικάνικο εδώ και χρόνια και μιλάμε και για τα δύο μαγαζιά, της Νέας Σμύρνης αλλά και της Γλυφάδας. Εδώ θα βρείτε λαχταριστά fajitas, τραγανά tacos, χειροποίητα burritos, καυτερά chili con carne και άλλες παραδοσιακές γεύσεις σε μερίδες για πολύ πεινασμένους, συνοδευόμενα από αυθεντικά φτιαγμένες Μαργαρίτες ή διάφορα άλλα κοκτέιλ τεκίλας.

Κύπρου 65Α , Γλυφάδα, 2108983167 και  Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 2109332220

 

Μεξικάνος: Η μεξικάνικη γωνιά του κέντρου και συγκεκριμένα  στο Γκάζι. Ευρύχωρο μαγαζί όπου πέρα από γνήσιες μεξικάνικες καυτερές γεύσεις, διοργανώνονται συχνά και βραδιές mariachi  με συγκροτήματα από τη Λατινική Αμερική.  Must visit την πρώτη Νοεμβρίου για μια εμπειρία της Dia de los Muertos από πρώτο χέρι σε ελληνικό έδαφος, με όλα τα κομφόρ! Για όσους το επιλέξουν μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία πιάτων με tacos, tostadas, burritos, quesadillas, fajitas, sopas ( ζυμωτές  πίτες τορτίγιας), αλλά και  mole (μεξικάνικη σάλτσα).

 

Ιάκχου 8 & Ευμολπιδών,  210 3421142

 

Dos Hermanos: Από τους φίλους περνάμε στα αδέλφια. Ένα από τα παλιότερα μεξικάνικα εστιατόρια του λεκανοπεδίου. Χρώματα διάσπαρτα, κάκτοι και κεριά σε βάζουν στο κλίμα. Από το 1992 στην «πιάτσα» δεν είναι τυχαίο που αποτελεί «παράδοση» στο μεξικάνικο φαγητό της Αθήνας. Πέρα από τις κλασσικές γεύσεις τύπου fajitas, enchiladas κτλ, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το extra spicy chilli con carne του, και σβήστε την φωτιά με δροσερές μαργαρίτες ή μεξικάνικες μπύρες με τσίλι!

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906

Διαβαστε επισης

loading...