HomeBLOGSΥπόθεση κρεπα-λης… Οι καλύτερες κρεπερί της Αθήνας για να επιλέξετε!

Υπόθεση κρεπα-λης… Οι καλύτερες κρεπερί της Αθήνας για να επιλέξετε!

Μπορεί να μας έρχεται από Γαλλία, όπως η κρέπα έχει την τιμητική της στην χώρα μας! Ζεστή, αφράτη ή crispy με λίγα ή πολλά υλικά, γλυκιά ή αλμύρη, η κρέπα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των «ξενύχτηδων» και όχι μόνο. Τρώγεται από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάθε μέρα, κάθε εποχή και μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

Ψάξαμε και σας βρήκαμε λοιπόν τα καλύτερα στέκια για κρέπα, τα οποία κατά την γνώμη μας, πρέπει να τα δοκιμάσετε…

 

Crepes de France Νέα Φιλαδέλφεια, Φαναρίου 2, Τηλ.: 210-2584606

Η γαλλικής παράδοσης κρεπερί  έχει ιστορία 20 και πλέον ετών, και λειτουργεί στην καθιερωμένη πιάτσα της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και να μην έχεις δοκιμάσει, σίγουρα θα ξέρεις κάποιον που το έχει κάνει και μπορεί να εγγυηθεί για την γεύση και την ποιότητα! Άψογες τιμές πλήρως προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε, ακολουθώντας ένα βασικό κανόνα… όσο πιο νόστιμη τόσο πιο προσιτή πρέπει να είναι στο κοινό.

 

Κρεπάλη Καισαριανή, Εθνικής Αντιστάσεως 3, Τηλ: 2107224801 & 210 7224805

Δύο αδέρφια που κρατούν τα ηνία από το 2003 και έχουν αφιερωθεί κυριολεκτικά στην τεχνική της κρέπας. Ότι υλικό θες.. εκεί θα το βρεις, από τα γλυκά στα αλμυρά και για τους «περίεργους» γιατί όχι και ο συνδυασμός των δύο. Δεν είναι τυχαίο ότι τα delivery τους ξεχύνονται στους δρόμους των γύρω περιοχών κάθε μέρα!

 

Κρεπηλατείο  Λ. Κηφισίας 59, Παράδεισος Αμαρουσίου

Από τις 10 το πρωί μέχρι τα ξημερώματα, το Κρεπηλατείο φτιάχνει επικές, τραγανές, πεντανόστιμες κρέπες, ενώ διαθέτει προσεγμένο χώρο, στην προέκταση του οποίου έχει διαμορφωθεί μπαράκι. Σύμφωνα με πολλούς εδώ μπορείτε να φάτε την καλύτερη κρέπα της Αθήνας. Με σταθερό κοινό εδώ και χρόνια που αψηφά την μακριά ουρά που σχηματίζεται στο μπροστινό πεζοδρόμιο καθημερινά.  

 

Crepe Xarchia  Στουρνάρη 2, Οικονόμου & Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων, Εξάρχεια, 210 3840773

Εδώ θα φας την κρέπα την επαναστατική! Πλάκα κάνουμε… Μιλάμε για μια από τις καλύτερες κρεπερί της Αθήνας που μένει ανοιχτή όλο το 24ωρο ακριβώς στο κέντρο της περιοχής, στην πλατεία Εξαρχείων και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ψάξιμο για να την ξετρυπώσετε.

 

Μποέμ Τασσοπούλου 2, Πλατεία Αγίου Ιωάννου, Αγία Παρασκευή, 210 6090243,

Εδώ θα φας κρέπα XLarge κυριολεκτικά. Αγαπημένο στέκι στην πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής που αγαπάει πολύς κόσμος. Μην παραλείψετε να διαβάσετε και τον «δεκάλογο της κρέπας»!

Διαβαστε επισης

loading...