HomeCINEMAΓιατί η υπεύθυνη της Mattel πιστεύει πως δεν πρέπει να αποδοκιμάζεται τη...

Γιατί η υπεύθυνη της Mattel πιστεύει πως δεν πρέπει να αποδοκιμάζεται τη ταινία της Barbie

Η Barbie έχει ήδη αρκετές animated ταινίες αλλά τώρα γίνεται και live-action.

Ο ρόλος της διάσημης κούκλας τελικά κατέληξε στα χέρια της Margot Robbie, ενώ αρχικά βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις η Anne Hathaway και η Amy Schumer.

Σε μια εποχή βέβαια που η γυναίκες παλεύουν ώστε να υπάρχουν γυναικείοι ρόλοι που να μη περιορίζονται στο κλισέ της ‘πλαστικής κούκλας’ η νέα ταινία της Barbie έχει πολύ κόσμο να τη κατακεραυνώνει πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Η υπεύθυνη του κινηματογραφικού τομέα της Mattel, Robbie Brenner, μίλησε για τις αντιδράσεις εναντίον της ταινίας λέγοντας:

«Η Barbie γίνεται 60 φέτος. Αλλά αν επιστρέψουμε στις καταβολές της Barbie και ποιος τη δημιούργησε… Η Ruth Handler έφτιαξε τη Barbie επειδή ήθελε η κόρη της να έχει κάτι υπέροχο να παίζει και ο σύζυγος της έφτιαξε το Hot Wheels για τον γιο τους. Η Barbie ήταν βασικά πολύ μπροστά από την εποχή της αν πάμε προς τα πίσω και δούμε όλα τα υπέροχα πράγματα που έκανε πολύ πριν.»

Δεν μπορούμε ούτε να συμφωνήσουμε ούτε να διαφωνήσουμε με τη δήλωση μιας και δεν μιλάει για το πια είναι αυτά τα υπέροχα πράγματα.

Δημοσιεύματα ωστόσο αναφέρουν πως πιθανότατα αναφέρεται στα επαγγέλματα απ’ τα οποία έχει περάσει η Barbie, όπως το 1965 που έγινε αστροναύτης.

Διαβαστε επισης

loading...