HomeCINEMAΓιατί ο Tom Holland θέλει ταινία με Spider-Man και Doctor Strange;

Γιατί ο Tom Holland θέλει ταινία με Spider-Man και Doctor Strange;

Ο Benedict Cumberbatch και ο Tom Holland τα πάνε πολύ καλά εκτός του κινηματογραφικού σετ.

Οι συνεντεύξεις που είναι παρόντες οι δυο τους είναι σίγουρα απολαυστικές.

Ο Tom Holland δηλώνει τώρα πως θα ήθελε κινηματογραφικό team-up με Doctor Strange και Spider-Man και εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως αντίρρηση.

Όπως είπε:

«Θέλω πολύ ένα team-up με τον Doctor Strange, επειδή είμαστε και οι δύο Νεοϋορκέζοι και μου αρέσει πολύ η ιδέα ενός τύπους της επιστήμης να είναι σε ομάδα με ένα τύπο που κάνει μαγικά, γιατί εναντιόνεται σε όλα όσα ξέρει. Και μου αρέσει η ιδέα πως είναι πραγματική επιστήμη αυτά που λέει ο Peter Parker, και μετά έχουμε τα περίεργα του Doctor Strange, που είναι σε φάση ‘Το ρήγμα του χρόνου και αυτό και εκείνο’. Οπότε έχει πλάκα.»

Σίγουρα δεν έχουμε αντίρρηση να συνεργαστούν οι δυο τους αλλά δεν είναι και πολύ πειστική η επιστήμη του Spider-Man δίπλα στη μαγεία του Doctor Strange.

Έχουν πολεμήσει ήδη έναν διαγαλαξιακό υπερκακό που ταξίδεψε στον χρόνο και με κάτι πέτρες μπορούσε χτυπώντας τα δάχτυλα του να κάνει ό,τι γουστάρει.

Ε, πόσο περίεργο μπορεί να φαίνεται μετά απ’ αυτό ό,τι και να πει ο Doctor Strange μετά απ’ αυτό σε ένα παιδί που το τσίμπησε ραδιενεργή αράχνη και αντί να πεθάνει (ή να αρρωστήσει έστω) έγινε υπερήρωας;

Διαβαστε επισης

loading...