HomeCINEMAΟ Guillermo del Toro ετοιμάζει γουέστερν με λυκανθρώπους

Ο Guillermo del Toro ετοιμάζει γουέστερν με λυκανθρώπους

Το Hollywood μας δίνει πολλές κοινότυπες ταινίες, αλλά υπάρχουν ακόμα δημιουργοί που αγωνίζονται για το αντίθετο.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Guillermo del Toro.

Κάθε ταινία που σκηνοθετεί ή που βοηθάει στη παραγωγή φτάνει σε μας με πολλή αγάπη, ακόμα κι αν μπορούμε να εντοπίσουμε κάποια ελαττώματα κάποιες φορές.

Τώρα φαίνεται πως ο διάσημος δημιουργός θέλει να μας παραδώσει ένα γουέστερν με λυκάνθρωπους και φυσικά και ανυπομονούμε.

Την αποκάλυψη έκανε η σεναριογράφος/σκηνοθέτης Issa Lopez.

Όπως δήλωσε:

«Ναι, έχω μία ταινία με τον Guillermo del Toro, που όχι μόνο υποστηρίζει την ταινία αλλά μου είπε ‘Τι θα κάνεις μετά; Ας κάνουμε κάτι!’ Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οπότε ετοιμάζουμε ταινία με λυκάνθρωπους, ένα μεταφυσικό γουέστερν. Είναι ένα γουέστερν λυκανθρώπων! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχει το σενάριο, το έγραψα, το αγάπησε, και ετοιμαζόμαστε να το γυρίσουμε. Το θέμα είναι, δεν υπάρχουν πολλές πραγματικά υπέροχες ταινίες με λυκάνθρωπους. Το An American Werewolf in London είναι το σπουδαίο. Νομίζω έφτασε η ώρα να ξαναεπισκεφτούμε το είδος. Το θέμα είναι να φτάσουμε στην ουσία του τι είναι, που έχει να κάνει με την προσπάθεια να συγκρατήσουμε το τέρας μέσα μας. Είναι τός απλό, και νομίζω είναι κάτι με το οποίο η ανθρωπότητα μπορεί να ταυτιστεί, και ειδικά στην εποχή που ζούμε.»

Διαβαστε επισης

loading...