HomeCINEMAΠοια ήταν τα σχέδια sequel του Zack Snyder για το Justice League;

Ποια ήταν τα σχέδια sequel του Zack Snyder για το Justice League;

Μετά βίας κατάφερε να ολοκληρώσει το ένα Justice League θα βγάλει άραγε και δεύτερο;

Λίγο δύσκολο καθώς και ο ίδιος δήλωσε πως δεν υπάρχουν συζητήσεις στη Warner για νέα συνεργασία.

Επίσης και ο Ben Affleck που κάνει τον Batman, δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον να επιστρέψει στον ρόλο, ο οποίος άλλωστε έχει ήδη περάσει στα χέρια του Robert Pattinson.

Οπότε είναι απίθανο να δούμε κάποιο Justice League 2 του Zack Snyder.

Ωστόσο το 4ωρο φιλμ του άφησε ανοιχτά πολλά μέτωπα και ο Snyder αποκάλυψε ποια ήταν τα σχέδια του για την συνέχιση της ιστορίας.

Όπως δήλωσε:

«Είναι η πτώση της Γης, όταν ο Σούπερμαν υποκύπτει στην αντι-ζωή. Και, στη συνέχεια, να στέλνουμε τον Flash πίσω στο χρόνο για να αλλάξει ένα στοιχείο έτσι ώστε να μην συμβεί. Και μετά η μεγάλη μάχη όπου τον κερδίζουμε. Όταν ο [κακός] Darkseid έρχεται στη Γη, στην ταινία που δεν θα δείτε ποτέ, όλοι οι στρατοί της Γης ενώνονται ξανά, όπως και πριν. Αυτή τη φορά θα υπήρχαν αεροπλανοφόροι και τύποι Ειδικών Δυνάμεων, όλοι οι στρατοί του κόσμου θα συγκεντρώνονταν, καθώς και οι κάτοικοι της Ατλαντίδας [συνάδελφοι του Ακουμάν] που θα σηκώνονταν από τον ωκεανό και οι Αμαζόνες της Θεμυσκήρας [συμπατριώτισσες της Wonder Woman] θα έχονταν από το νησί τους. Αυτό ήταν το μεγάλο μας φινάλε. Αλλά είναι ένα μεγάλο drum roll και guitar solo για να φτάσουμε ως εκεί.»

Διαβαστε επισης

loading...