Γιατί ο Chris Hemsworth κόντεψε να απορρίψει τον ρόλο του Thor;

Γιατί ο Chris Hemsworth κόντεψε να απορρίψει τον ρόλο του Thor;

Αναμφισβήτητα ο ρόλος τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

 

Με τρεις ταινίες Thor αλλά και συμμετοχές σε ταινίες των Avengers είναι δύσκολο να φανταστούμε κανέναν άλλο στον δημοφιλή ρόλο. Δεν είναι μόνο το μυϊκό σθένος του ήρωα, το οποίο μπορεί να βρεθούν άτομα να καλύψουν, αλλά κυρίως ο αυθορμητισμός και η αθωότητα που του προσδίδει, όπως και το άψογο κωμικό timing.

 

Κι όμως ο Chris Hemsworth βρέθηκε πολύ κοντά στο να πει όχι στον ρόλο του Thor.

 

Όπως δηλώνει:

«Διέσχιζα τον δρόμο στο Vancouver… και θυμάμαι ακριβώς τη στιγμή που δέχθηκα τηλεφώνημα απ’ τον δικηγόρο και τον μάναντζερ μου να λένε “Σου δίνουν τον ρόλο.” Και εγώ να απαντώ “Ω ουάου, τέλεια. Τι είναι ακριβώς;” “Είναι κάτι υπερηρωικό και πρόκειται να υπογράψεις για τρεις ταινίες.” Και τότε είπαμε “Είναι για πολλές ταινίες η δέσμευση. Καλύτερα να το αφήσουμε.”»

 

Άλλα ευτυχώς δεν το αφήσανε και έτσι ο Chris Hemsworth μας έδωσε την ερμηνεία του για τον ρόλο του Thor.

 

Είναι απόλυτα συνηθισμένο τα στούντιο που στοχεύουν σε σειρές ταινιών να κλείνουν να δεσμεύουν τους ηθοποιούς για τις επόμενες ταινίες. Και γιατί αν ο καθένας αποφάσιζε έτσι απλά να αποχωρήσει θα κρεμούσε τη σειρά, αλλά και για να μην μπορούν εύκολα να διαπραγματευτούν υψηλότερες αποδοχές στις επόμενες ταινίες, όταν θα είναι πλέον διάσημοι.