Αν παρακολουθήσατε το Justice League ίσως παρατηρήσατε ότι κάτι στην εμφάνιση του Henry Cavill έμοιαζε διαφορετικό.

 

Κάτι σαν να μην “κολλούσε”. Η όψη του ηθοποιού έδειχνε κάπως μεταλλαγμένη.

 

Αυτό οφειλόταν στην ψηφιακή επεξεργασία που έγινε στο πρόσωπο του Cavill.

 

Μετά την αποχώρηση του Zack Snyder για προσωπικούς του λόγους, ο Joss Whedon κλήθηκε να τελειώσει το φιλμ, και στη δουλειά που έκανε περιλαμβάνονταν και κάποια επαναληπτικά γυρίσματα.

 

Κατά την διάρκεια των επαναληπτικών γυρισμάτων όμως ο Henry Cavill βρισκόταν ήδη στα γυρίσματα του Mission: Impossible 6 για τις ανάγκες του οποίου απαιτούταν να έχει μουστάκι. Η παραγωγή μάλιστα του απαγόρευσε να το ξυρίσει για τον ρόλο του Superman πράγμα που σήμαινε πως η ομάδα των εφέ έπρεπε να του το “ξυρίσει” ψηφιακά. Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα παραμόρφωσε την όψη του και τον έκανε να δείχνει πολύ ψεύτικο.

 

Ένα μέλος της ομάδας των VFX του Justice League μίλησε για το πρόβλημα του μουστακιού του Superman.

 

Όπως δήλωσε το πρόβλημα αυτό ήταν:

 

«Κάτι ανάμεικτο – για μερικούς είναι ένα διασκεδαστικό project και άλλο ένα πρόβλημα που ψάχνει λύση, που είναι και αυτό που κάνουν τα VFX. Πρόκληση. Εμένα, ως fan, με εκνεύρισε, η Paramount έπρεπε να του το ξυρίσει και να του βάλει ψεύτικο για το M:I6. Απίστευτα μικροπρεπές από μέρους τους. Κάναμε τεστ σε υλικό που είχαμε ήδη από τον Superman για να προσθέσουμε ακόμα και γένι, για να δείξουμε στην ομάδα του M:I6 στη Paramount ότι ήταν μακράν πιο εύκολο, και η Warner Bros προσφέρθηκε να πληρώσει για όλα τα πλάνα που θα έπρεπε να προστεθεί γένι στο M:I6. Είπαν όχι.»

 

Εμείς πάντως πολύ θα θέλαμε να δούμε το υλικό του Superman με μούσι και πως οι συμπρωταγωνιστές του κατάφεραν να γυρίσουν τις σκηνές χωρίς να τους αποσπά τη προσοχή ο μουστακαλής Superman.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here